pai sa zic asa ma fascineaza foarte mult... s ate cred sa nu te cred! sa gasesc o explicatie, cum sa mai intamplat de altfel la multe alte persoane destul de imature sau curioase, din momentul in care ai facut u ce ai facut... nu sunt sigura dar cand faci un asemenea ritual sau cve de gen spiritism poti deschide o poarta, nu stiu cat de adevarata, mai ales daca acel loc era cam vechi si nu prea circulat de obikei lokurile astea nu sunt prea curate! parerea mea nu stiu sigur iar faza cu poza poate fi orice!
Eu cred ca ar trebui sa va folositi mai mult de ratiune si mai putin de filme in viata.Nici ce are fotbalul a face in asta nu prea inteleg, dar macar tineti cu poli, asa ca nu sunt prea rau.
Buna. Si eu sunt din timisoara dar sunt de la alta scoala.
(tot generala)
As vrea sa vad si eu poza aia
la id-ul de messenger lore_bla_bla_bla
te astept! :*
Renunţă la ce tâmpenii faci tu.Tot ce înseamnă magie,vrajă, spirite, morţi nu are legătură cu viaţa umană în care trăim noi.Eu zic să încetezi cu aşa ceva.Probabil de la prea multe desene animate ...hai succes.
Nu-i de gluma cu astea iar ceicare glimesc sunt idioti, si u coleg dela mine din clsa facut pe marele spirittist si ne-am pisat pe noi de frica.Iti dau id-u prin msj privat si-ti povestesc pe mess, si sa-mi dai plz poza ca-s chiar curios.
Arata-mi poza ia id andreisepetan.Nici eu nu glumesc cu de astea.
Daca iti dau idul meu imi arati si mie poza te rog? Sunt obsedata de lucruri d'astea. xDxD Te rooog 3. Idul e toxicpunkkid.
Buna...da-mi si mei add te rog ca vreau sa vad poza ca si eu am avut parte de chestii de astea in casa la mine uite id ciucalata_tha93 mersi