| Reny a întrebat:

Sallut TPU!
Credeti ca va exista al treilea razboi mondial? Daca da, de ce?
Mss mult! funditawinking

Răspuns Câştigător
| Zuzix_3861 a răspuns:

Si pentru a completa raspunsul anterior, al treilea razboi mondial va incepe pentru castigarea locului sfant din Ierusalim, pentru reconstruirea templului. In prezent, din cate stiu, exista materialele necesare construirii acestuia. Anul inceperii razboiului il stie doar Dumnezeu, sa nu credeti in clarvazatori.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu va exista ca am evoluat caci toti am evoluat ca civilizatie asa ca nu o sa mai fie razboaie decat in tari gen Istrael

| Zuzix_3861 a răspuns:

Eu cred ca va exista, dar nu acum, peste zeci/sute de ani, deoarece asa este scris in Biblie.

| luciana200972 a răspuns:

Dupa cum se precipita situatia in lumea araba, mai mult ca sigur va incepe al treilea razboi mondial, sper sa nu se adevereasca cele prezise, cum ca acest al treilea razboi va duce la sfarsitul omenirii.

| Antonio_3354 a răspuns:

Nostradamus a prezis al treilea razboi mondial in 2010...suntem in 2011 asadar nu cred ca mai este un al3-lealaughing.Sunt foarte multe mituri in legatura cu el dar nu trebuie sa le bagi in seama.Fii chill si nu mai baga chestii de genu in seamabig grin.PACE

| FuckOnCocaine a răspuns:

Din cauza încălzirii globale, se încintă spiritele-n libyeni.

| necdannec a răspuns:

Sigur. Diferentele foarte mari intre cerere si oferta in primul rand. Si va fi, asta daca nu e inceput deja. Dar nu asa cum ti-l imaginezi tu cu pusti si tancuri...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru că va câştiga Oţelul duminică.

| seby005 a răspuns:

Va exista in viitorul apropiat, clima s-a schimbat mult va urma o criza a alimentelor,populatia globului este in crestere continua,resursele de titei sunt in scadere, lumea este tot mai rea tot mai nervosa, mai egoista. este clar este previzibil ca v-or izbucni conflicte statale si interstatale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este razboiul? Este ca un fel de explozie a lumii care nu mai suporta haosul, o lume care a cautat o armonie sociala inexistenta practic pentru ca lumea e impartita in diferite natii, diferite culturi sau religii toate bazate pe superstitii.Noi nu prea avem "unitate" launtrica si nu putem creea cu adevarat ce ar trebui sa insemne o societate.Nu exista decit un cuvint.Si daca totul nu este decit haos, razboiului ii ajunge doar o scinteie sa se declanseze.

| dexro a răspuns:

Probabil, dar trebuie sa se termine odata cel de al 2 lea ca mie unul nu mi se pare chiar terminat...

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

@Crazygirl
Asta spune-le-o chinezilor sau coreenilor.
Va exista. Poate începe mâine, poate începe peste 30 de ani, asta nu contează. Cât despre motive...sigur vor găsi ei destule.

| SăcsyLlamă a răspuns:

Buna,
Da, eu cred. Dar dupa o perioada indelungata, cateva sute de ani. In schimb, razboiul deja incepe in curand, tinand cont de ce se intampla in prezent. Si cum a zis Zuzix : al treilea razboi mondial va incepe pentru castigarea locului sfant din Ierusalim. Oricum, lumea va trece printr-o perioada grea in urmatorii ani.
Pace!

| Rapplex a răspuns:

Al 3lea razboi va incepe din cauza resurselor de petrol si a alimentelor care sunt in scadere.Batalia se va da intre tarile occidentale si tarile orientale,mai bine spus Statele Unite,Uniunea Europeana si Rusia, China, Coreea de Nord si Iran.Nu va fi neaparat un razboi cu tancuri, bombe etc.Aceste puteri vor incerca sa influenteze tarile din Orientul Mijlociu, cum este acum Israelul un aliat al Statelor Unite.Armamentul nu va fi folosit de frica.De ambele parti va exista teama de a nu fi atacati de bombe biologice sau nucleare care ar produce pagube imense, iar din aceasta cauza nici o parte nu va folosi armament.Va fi un razboi economic mai ales si un "razboi" menit sa influenteze

Întrebări similare