| Vasybulan a întrebat:

Saltare (again). Ia uitati o intrebare de gandire maxima. Sa vad daca puteti raspunde. Ce a fost intai: oul sau gaina?
Astept big grin

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Omleta

17 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Evolutionistii ar spune dinozaurul, eu spun ca nu mi pasa.

| TychoB a răspuns:

Daca interpretezi intrebarea (care probabil este ambigua in mod intentionat) "Ce a fost intai: oul (de orice natura) sau gaina?" atunci este foarte usor sa raspunzi deoarece putem sa ne uitam la animalele ovipare (ou +fecundatie externa care apare la unele specii de pesti, amfibieni si nevertebrate). Clasificari peste clasificari, dar putem zice cu siguranta ca un oul de peste a fost inainte fazanului domesticat (gaina). Acum sa revenim la cealalta intrebare: oul de gaina vs gaina. Inainte sa fie gaina pe care o stim noi, era fazanul. In mod logic: un fazan a facut un ou si din ou a iesit o gaina. Da...si nu. Asa am putea raspunde la intrebare, dar in mod gresit. E ca si cum te-ai uita la spectrul luminii: nu iti dai seama unde (in mod exact si indubitabil-cum vor cei care nu inteleg evolutia "si nu stie ce e aia stiinta") se termina o culoare, asa e si cu gaina. Nu putem zice decat ca la inceput am avut un fazan salbatic si dupa ~8000 de ani de domesticire (milioane de generatii) avem gaina. Dupa parerea mea, scor: 2-0 pentru ou.

| DrunkenRat a răspuns:

Cica de gandire maximasmug si da funda la o parodiereraised eyebrows.

| benny a răspuns:

Gaina

| AlinaaAli a răspuns:

Dupa cum bine se stie,D-zeu a facut cate un animal,pasare, etc la inceputul lumii! deci e clar ca a facut si o gaina, care la randul ei a facut un ouletbatting eyelashes
Deci, prima data a fost facuta gaina!
PS De ce gandire maxima cand e asa de logic?

| Himera a răspuns:

Boul

| AdyutzZz a răspuns:

Cocoshu'rolling on the floor

| ComatoseWine a răspuns:

2 cazuri. Daca crezi in teoria creationista atunci oul, daca crezi in teoria evolutionista atunci oul.

| ChioruL14 a răspuns (pentru ComatoseWine):

Oul, care a iesit dintr-o reptila aproape evoluata in pasare.

| KaTaLyN a răspuns:

E cea mai simpla intrebare asta. Dumnezeu a creat pamantul,animalele si etc... printre animale erau porcu, capra, gaina eventual... si apoi oul si gata.

| maite13 a răspuns:

Gaina deoarece Dumnezeu a creat mai intai animalele, pasarile.

| clautzuuboy20 a răspuns:

Gaina.logic D-zeu a facut gaina iar ea oul!

| HocusPocus a răspuns:

Dumnezeu!laughing)

| Nero_1949 a răspuns:

Prostia.

| Fluturee a răspuns:

Eu cred ca au fost...gaina, dar la gaina ii maui trebuie un cocos, ca sa poata face un ou. Si cred ca au fost anma2, si din ou a iesit un cocos! big grin

| prodansergiu a răspuns:

Eu zic ca un ou si o gaina

| Pink_Quartz_1996 a răspuns:

Nu am sa-ti spun raspunsuri de genul dumnezeu a creat si a facut si etc... dar logic ar fi gaina dar tu ai sa zici ca din ou a iesit si gaina si atunci totul se repeta asa ca nici savanti nu o sa-ti poata raspunde.