I-mi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva, dar mi-a trebuit urgent...
Din nou scuze!
Scuze ca mi-am "varsat" nervii pe tine. Am vazut vreo 5-6 teme una dupa alta.si am raspuns la toate.si la tine am terminat. Cel mai bine este sa scrii ce tema ai nevoie pe google. Gasesti 99% sigur. Poti lua fiecare idee in parte si o scrii si primesti raspunsul detaliat. Pe TPU nimanui nu ii place sa faca temele la altii. Sorry din nou si ...merci pentru funda.desi amandoi stim ca nu trebuia sa imi oferi
Pentru funda,cu placere, si stiu ca nu se permite pe TPU de rezolvat temele pentru acasa, dar zic sincer ca mi-a trebuit urgent si chiar ma chinui cu tema pentru casa. Am foarte multe teme de facut in fiecare zi (((
Nu sunt priceput la geografie ca altfel de ajutam eu Nu sunt foarte pasionat de aceasta materie. Imi place in schimb matematica si informatica si chimia si dulciurile Imi cer scuze din nou.nu ma voi mai supara vreodata pe nimeni cel putin pe TPU
Hug Poate trece
Lasa,ai avut si tu mare dreptate, nu trebuia sa ma Bag cu asa tipuri de intrebari xDam stiut ca este interzis si orium am incalcat regula )) Sper sa nu se mai repete
Nu este nevoie sa iti ceri scuze.Ce-i drept, pe TPU sunt multe Topicuri putin cam ciudata.si un pic inutile. Ar trebui sa fie si unul legat de Teme. ^.^
Ne mai vedem / auzim cu teme noi
Pai este, eu am citit aproape toate regulile de pe TPU, care se permit si care nu pe acest site ) si una dintre toate este legata de temele p/u acasa, dar noi oricum pe majoritatea le incalcam big grin
Vieru_Stefan_1961 întreabă: