| Arisu a întrebat:

Salut, ajutati-ma urgent cu ceva va rog!
imi trebuie caracterizarea muntilor Cascadelor dupa algoritmul urmator:
-pozitia fizico-geografica in cadrulcontinentului/
-directia de orientare a culmelor montane
-altitudinea maxima
-virsta geologica(era in care sau format)
-prezenta ghetarilor
-tipul de munti dupa altitudine(josi, medii, inalti)
Va rog urgent raspundeti!

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

Poti te rog sa PLECI cu temele tale de aici? angry Ai google. Cauta acolo.

7 răspunsuri:
| Arisu explică (pentru RyugaHideki):

I-mi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva, dar mi-a trebuit urgent...
Din nou scuze!

| RyugaHideki a răspuns (pentru Arisu):

Scuze ca mi-am "varsat" nervii pe tine. Am vazut vreo 5-6 teme una dupa alta.si am raspuns la toate.si la tine am terminat. Cel mai bine este sa scrii ce tema ai nevoie pe google. Gasesti 99% sigur. Poti lua fiecare idee in parte si o scrii si primesti raspunsul detaliat. Pe TPU nimanui nu ii place sa faca temele la altii. Sorry din nou si ...merci pentru funda.desi amandoi stim ca nu trebuia sa imi oferihee hee

| NeBuNaDuPaUnBaIaT a răspuns (pentru RyugaHideki):

Pentru funda,cu placere, si stiu ca nu se permite pe TPU de rezolvat temele pentru acasa, dar zic sincer ca mi-a trebuit urgent si chiar ma chinui cu tema pentru casa. Am foarte multe teme de facut in fiecare zi (((

| RyugaHideki a răspuns (pentru NeBuNaDuPaUnBaIaT):

Nu sunt priceput la geografie ca altfel de ajutam eu happy Nu sunt foarte pasionat de aceasta materie. Imi place in schimb matematica si informatica si chimia si dulciurile big grin Imi cer scuze din nou.nu ma voi mai supara vreodata pe nimeni sad cel putin pe TPU
Hug big hug Poate trecehee heebatting eyelashes

| Arisu explică (pentru RyugaHideki):

Lasa,ai avut si tu mare dreptate, nu trebuia sa ma Bag cu asa tipuri de intrebari xDam stiut ca este interzis si orium am incalcat regula )) Sper sa nu se mai repetewinking

| RyugaHideki a răspuns (pentru Arisu):

Nu este nevoie sa iti ceri scuze.Ce-i drept, pe TPU sunt multe Topicuri putin cam ciudata.si un pic inutile. Ar trebui sa fie si unul legat de Teme. ^.^
Ne mai vedem / auzim cu teme noi big grin

| NeBuNaDuPaUnBaIaT a răspuns (pentru RyugaHideki):

Pai este, eu am citit aproape toate regulile de pe TPU, care se permit si care nu pe acest site ) si una dintre toate este legata de temele p/u acasa, dar noi oricum pe majoritatea le incalcam big grin