| Emankonovici a întrebat:

Salut.Am 13 ani si imi place foarte mult filosofia am ajuns la un intelect superior pentru 13 ani.Am retinut foarte multe citate filosofice.Problema este ca nu stiu sa ma exprim prin vorba, ma exprim numai prins scris imi este foarte usor...Cum pot sa fac sa ma exprim prin vorba usor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred. E greu.
Păi exprimă-te prin ață de cusut. Așa am făcut și eu. Acum lucrez la croitorie pe 600 lei.

9 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Prin practica iti dezvolti orice abilitate pe care vrei sa o dezvolti; poti lua un prieten si sa discuti cu el pe anumite teme care iti plac tie; poti vorbi cu cineva pe internet prin microfon; poti gasi orice alta metoda, fi creativ(a).

| RAY a răspuns:

Degeaba sti fiolozie daca ai experienta zero

| T0T a răspuns:

Tu crezi că ești inteligent dacă ai reținut niște citate?

| oprescudorin11 a răspuns:

Si nu-ti face mari griji. Majoritatea academicienilor romani sunt handicapati si gangavi.Si nici macar nu mai tin minte nici citate, nici cum ii cheama. Si ei dau vina pe varsta.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Trebuie sa procesezi informatiile mai rapid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nu poate fi spus oral nu poate fi nici scris. mai bine ai citi fictiune ca sa nu te incalcesti mai tarziu altfel scrisul tau va fi o serie de neologisme legate dupa o logica pe care numai tu o intelegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai memorie buna nu inseamna ca ai un intelect superior rolling on the floor.

| Teardrop a răspuns:

Nici cu exprimarea în scris nu stai prea bine.

| Pisica56 a răspuns:

Ai putea să citești mai mult și să exersezi citind cu voce tare, dacă vrei poți chiar să citești cuiva. happy