| Yohei a întrebat:

Salut! Am avut un vis si era alta lume, eu eram alta persoana, dar acelasi nume, aceeasi fata, doar ca alta personalitate, prin acea lume spun ca, animale vorbesc, eu vorbesc cu ele, e ca si cum ar fi un film SF! Si mi s-a parut foarte real, traiam acolo si timp de vreo 4-5 zile, poate si mai mult, mereu stateam cu gandul la acel vis. Noaptea dormeam cu speranta ca poate pot continua acel vis, dar nu s-a mai intamplat. Voi ati patit asa ceva? Si daca da, oare intr-un alt univers paralel, am trait asa ceva? De unde vin visele? Ce inseamna ele? Ce ar trebui sa semnifice? Spuneti-mi parere voastra!

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cât suntem trezi, conștienți, creierul asimilează imagini, sunete și altele. Când dormim, subconștientul procesează în mod inconștient toate aceste informații care ne-au atras atenția în timpul unei zile sau mai multe, fie că ne-am luat timp să ne gândim la aceste lucruri, fie că le-am uitat imediat.
Dacă atunci când suntem treji mintea noastră se duce departe și "în toate părțile", cu cât mai mult în timpul somnului când nu mai suntem conștienți, ea dă naștere la gânduri străine de realitate!
Unele vise sunt plăcute, altele nu. Eu zic că visele nu trebuiesc băgate în seamă, mai ales dacă ele nu au de-a face cu realitatea.

| Genevaaa a răspuns (pentru anonimg):

Trezi nu treji

| anonimg a răspuns (pentru Genevaaa):

De doua ori am scris acel cuvant; si site-ul TPU si telefonul meu "corecteaza" cuvintele.
Sau poate ca o parte din text l-am scris treaz, iar o parte cand visam. happy

| Genevaaa a răspuns (pentru anonimg):

Hahah

| BuLaNNNeL a răspuns:

Vreo 99% din ele nu sunt de luat in seama. Iar ca o "traducere" a visului tau: poate ai nevoie sa îți cauți / găsești tu pacea interioara?" Hmm...

| Alverto a răspuns:

La cate vise ciudate am visat nici nu mai știu
Nu știu oamenii de știință de unde vin visele cu exactitate și vrei sa știm noi? : )
Ele nu înseamnă nimic. Și animalele vizează, crezi că la ele înseamnă ceva? Nu
Cei care cred că visele semnifică ceva sunt persoane care se iau după horoscop, ceea ce nu e bine, bine e sa știi că doar noi ne facem viitorul, de noi depinde.
Dar intresant vis oricum, imaginează-ți ca animalele sa viseze că pot vorbi cu oamenii, asta nu e posibil, dar cum ar fi : ))

| S4I7 a răspuns:

90% din vise sunt inspirate din viata reala, probabil vazusei un film cu animale care vorbeau si d-aia ai visat acel vis.

| Alionam_Dragoș_1979 a răspuns:

Nu te lăsa manipulat(ă) de ideea că visele au vreo legătură cu realitatea și nu le lăsa să-ți influențeze viața.
Visele sunt doar niște imagini care îți apar în somn, imagini pe care, fie le vezi pentru prima oară, fie le-ai trăit în realitate (deja vu).
Chiar și visele premonitorii, specialiștii spun despre ele că doar niște coincidențe.