| Saya a întrebat:

Am citit undeva pe net si in niste carti legate de oglinzi credinte, superstitii si magie ca daca privesti indeajuns de de mult o oglinda s-ar putea sa vezi numai camera in care esti dar nu si pe tinetongue...Multi ziceau ca au incercat si ca s-a adeverit, hmm aveti idee dc?
Alta ipoteza ar fi ca daca 2 oglinzi ar fi puse fata in fata intr-o anumita noapte s-ar deschide un portalthinking Sau daca rostesti diverse nume in fata oglinzii le vezi...sunt curioasa daca aveti asemenea experinte...

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici niste iluzii: http://sp2.ro/019926

| Meeeeee a răspuns:

Pai eu mai de mult mi-am facut ochii ca de chinez in fata oglinzii si dupa ce am stat un minut o inceput sa mi se deformeze fata in oglinda si parca ar fi aparut fata unui montru

| Azm a răspuns:

Prostii, nu trebuie sa iei in serios tot ce citesti.

| Vizitiul a răspuns:

Gustam chestiile astea pe la 7-8 ani. Acum, am evoluat putin, vreau sa cred ca si tu si altii ati facut la fel. Un om normal nu ar trebui sa dea crezare unor astfel de aberatii puerile.

| Buttercup30 a răspuns:

Eu nu am nici una din ele laughing
cred in chestii magice, dar cu oglinzile puse fata-n fata nu credwinking
si daca vrei sa afli, incearca(ma refer la prima chestielaughing]

| dnxbv a răspuns:

Tampenii. nu mai crede tot ce citesti pe net!
Cel mai probabil, acele "oglinzi fermecate" erau de vanzare, asa-i? Iar cei care confirmau puterea oglinzilor, erau tot ei.
De fapt, stii cum functioneaza? Cumperi oglinda/oglinzile, stai si te holbezi la ele, le vorbesti, le canti (...), pana cand realizezi ca ti-ai luat o teapa originala si: surpriza! Incepi sa vezi chestii ciudate prin jurul tau! Da, asa este, ai dreptate: ti-ai pierdut mintile. Deja e prea tarziu.

| BestOctavian a răspuns:

Sa stii ca prima parte e adevarata, mi s-a intampalt odata dar de a 2-a nu sunt foart sigur, insa daca le pui fata in fata atuci sa stai intre ele si o sa vezi un infinit de tu, pentru ca se reflecte, fundita!

| Alphawolf a răspuns:

Mie mi-e frica ca se sparge oglinda daca privesc mult la ea, deci nu ma risc.
Experimentul cu portalul este tentant, iar motivul tentatiei este ca, daca dispar in acel portal poate scap de asfel de intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am.intr-o seara cand eram baut, voiam sa ies afara, pentru a tipa la papuci.si in loc sa nimeresc usa am nimerit oglinda cea mare.cat am bajbait eu dupa miner, unul in oglinda facea exact ca mine.si nu eram eu. ca ma cunosc bine.ala avea o fataaaaa! mamaaaa ce fata avea.cand ma uitam eu la el si el la mine, deodata tipul scoate limba. bai tu stii ce m-am speriat? ca am nemerit usa imediat dar la polul opus al camerei.deduc deci, ca tipul nu a vrut sa deschida portalul.

| Razvan a răspuns:

O sa studiezi la fizica fenomenul cu doua oglinzi puse fata in fata de o sa te saturioh go onNici n-o sa te mai uiti in oglinda dimineata la cata optica vei facelaughing
Numai daca iei ceva la bord poti sa te priveste in oglinda si sa nu te vezi.Sau poate o vezi pe Bloody Mary si ii faci propuneri rusinoasehee hee

| Meeeeee a răspuns:

Sincer daca ma gandesc mai bine eu am visat asta da sa stii ca am citit si eu asa ceva

| danny_7173 a răspuns:

Ma unii ati cazut cu capul in droguri auzi domle sa schimbi portal sau sa nu te vezi in oglinda( prea multe desene animate)

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Deci da, am incercat si eu faza cu Blody Maryrolling on the floor. trebuia noaptea sa merg cu 2 lumanari in fata oglinzii si sa le las acolo apoi sa zic de trei ori blody mary in timp ce ma rotesc. eh tin sa te anunt ca nu am vazut nimic, si se presupunea ca trebuie sa vad. in legatura cu ce ai zis mai sus. ai auzit de puterea autosugestiei? mnah asta consta in faptul ca atat de mult te astepti ca lucrul sa fie adevarat incat chiar se intampla, nu ca ar fi magie doar creierul tau produce asa numitele inchipuiri. dar daca crezi in magie si in spirite sa stii ca din cele mai vechi timpuri oglinzile sunt considerate un portal dintre lumea viilor cu cea a mortilor.

| alexpop1998 a răspuns:

Sincer mie nu mi s-a intamplat, dar mi-ar placea. De fapt, cred ca sti deja ca mi-ar placea.

| AlinutzaRouz a răspuns:

Imi zici titlul cartii? big grin

p. s. am vazut Blood:last vampire, ii chiar tare si saya la felwinking