| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am fost ieri la o mătușa la ea acasă și are o pisica și acea pisica venea tot timpul la mine în brate sa stea și sa doarmă dar tot timpul oriunde ma duceam venea și ea dupa mine ca să vina în brate. Ce semnifica asta? Am auzit ca pisicile îți iau energia negativa. Funda

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Animalele simt ca nu esti un om rau si vin dupa tine. Cele iubitoare ca sunt si pisici fricoase sau rele.

| AnemonaP a răspuns:

E posibil sa fie foarte prietenoasa și, fiind un om nou in casa, sa fie puțin entuziasmata sau, pur si simplu sa te placa.
Da, pisicile fac asta, dar, asta nu înseamnă ca te urmarea pentru ca ai avea prea multe energii negative.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Superstitii, nu inseamna absolut nimic, pisicile sunt animale iubitoare cauta sa fie cu cineva nu le place singuratatea de aceea vine după tine peste tot, este de rasă pisica? Este motan sau fetiță?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pisicile îți simt mirosul personal. Dacă le place, vin la tine.

| Dismally a răspuns:

Se spune ca simt locurile cu energie negativa nu oamenii, venea la tine pentru ca se simtea in siguranta in bratele tale.

| Nirvanaaa a răspuns:

Poate doar te placea.

| dinaprilie a răspuns:

Este posibil.

| existential a răspuns:

Semnifica ca e alintata si invatata cu oamenii. E normal, fiind un animal de companie.

| relian a răspuns (pentru existential):

Pisica nu prea este animal de companie laughing ele fac de fapt ce vor ele,nu ce vor oamenii.
Daca le fortezi se supara si te musca,ori te zgirie laughing asa am citit,ca ele de fapt nu au fost niciodata domesticite,doar ca le place sa stea linga oameni.
Cred asta pentru ca stiu sigur ca asa sunt pisicile,de le fortezi rapid te si musca laughing cand vor ele sa plece,pleaca pe unde vor, vin cand vor, au singure grija de ele, pisica doara se foloseste de om, a fost un animal hot, a stiut ce sa faca sa ramana libera si in acelasi timp sa fie protejata de om happy

| existential a răspuns (pentru relian):

Da, sunt un fel de paraziti ai omului laughing

| relian a răspuns (pentru existential):

As spune un fel de simbioza laughing ele iau de la noi ceva, noi luam de la ele altceva, fiecare cel doare, cei place.Paraziti ar fi pisicile alea ce le tine omu in aptm tot timpul,alea da doara paraziteaza,dar ca asa vrea omu,ca de-ar fi libere,ar merge afara,ar prinde soareci,sobolani,ar ocupa locul lor, ar avea si ele job laughing Dar dupa ar pierde aia ce fac deratizare, isi pierd aia joburile laughing ailantii ce fac otrava si ei or sa faca mai putin.

Las cai bun oricum. uneori ne tin si de urat, plus ca nu trebuie sa ai grija de ele, asa cum trebuie sa ai de catei, de aia eu prefr pisica si nu cainele laughing