| DanDannn_9120 a întrebat:

Salut.Am gasit o intrebare de genul Care e diferenta dintre magia alba si cea neagra., am inceput sa caut pe net; dar nu despre diferenta ci despre magia neagra...bla bla bla pana cand, am vazut, un artcol foarte interesant despre protectia maagica (tampenie) care mi s-au parut foarte foarte putin, interesante... dar m-am gandit:exista formule magice? ma poate ajuta cineva, in privinta asta? vreau sa incerc o formula. dar nu despre tinutul la distanta a demonilor etc etc, chestii de noroc, etc sa vad daca mergebig grinnumai incerc si dupa aia ma las.ca pe toti oamenii ii aud despre magie, etc si chestii din astea. daca ma puteti ajuta, sa imi ziceti o formula si poimaine va zic daca merge (nu incerc seara din motive de cosmar).(ps. funda+sa nu imi ziceti sa ma spal cu sampon si sa numar pana la 3 sa sune telefonul ca nu incerc. mie cam frica laughing)mersi celor care imi dau formule

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Te lamuresc eu, ca ceilalti nu stie nici unul. Diferenta dintre magia neagra si cea alba este aceea ca magia alba nu este neagra si magia neagra nu este alba si sa exploram mai departe, daca ai in mana stanga magia alba si in mana dreapta magia neagra absolut sigur in mana stanga ai magia alba pentru ca nu este neagra si in mana dreapta ai magia neagra pentru ca nu este alba asa cum la fel de adevarat este ca in mana dreapta ai magia neagra pentru ca nu este alba si in mana stanga ai magia alba ca nu este neagra.Lamurind aceasta problema ca in amandoua maini ai cate o magie respectiv in mana staga ai magia neagra care nu este alba pentru ca magia alba este in mana stanga la cum si in mana stanga este magia alba pentru ca in mana dreapta este magia neagra poti face experimentul. Acum ca ti-am dat formula purcede la experiment, sa ne spui si noua ce varza a iesit.

| Hombre a răspuns:

@Thealchemist prea ei in serios intrebarile postate, asta cel putin este amuzanta, la fel si raspunsul meu, numai partea stupida ai vazut in raspunsul meu!? partea amuzanta deloc?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

@thealchemist: Ai risc mare de accident vascular, pe bune.
Iei lucrurile prea în tragic.
In nominae dei nostri Pater, Dominus Satanae... hocus pocus...
Pfff... ce ţi-e cu oamenii de le explodează o venă instant.

| thealchemist a răspuns:

Cred ca nu esti sanatos. daca ti-e frica si sa ai un cosmar vrei sa incerci formule care nu stii ce efect au? numele Faust inseamna ceva pentru tine? la fel a incercat si el la intimplare un ritual luat dintr-o carte si a ajuns sa simbolizeze ideea de a face un pact cu diavolul.

| thealchemist a răspuns:

@hombre: in primul rind de unde stii ca eu ti-am dat stupid? eu am fost, dar chiar te-a deranjat asa de tare ca sa verifici?
apoi, ce m-a suparat a fost prima parte, "ca ceilalti nu stie nici unul." e o generalizare, si pune totul intr-un plan de discutie superficial. problema aici e ca nu poti sa te amuzi pe seama intrebarii pentru ca din pacate dandannn suna ca si cind e destul de... (nu vreau sa fiu nepoliticos, ar fi trebuit sa urmeze un calificativ destul de jignitor) ca sa incerce. iar daca te gindesti ca sunt multi adolescenti pe TPU, e nevoie doar de un imbold sau un exemplu negativ si numai Dumnezeu stie citi se vor hotari sa incerce nu stiu ce fel de formule magice pe care le iau la intimplare de pe internet, fara sa-si dea seama de riscuri.
iar ca sa-i raspund si lui dandannn care vad ca are atitudinea ucenicului vrajitor, imi dau seama ca daca chiar vrei sa experimentezi nu o sa ma asculti pe mine cind iti spun ca-i periculos. asa ca daca vrei neaparat s-o faci, mai bine incearca ceva verificat si care are rol de protectie:
http://www.golden-dawn.com/......ntent.aspx

| BlueByte a răspuns:

Vai, e gravlaughing

| Aiwendil a răspuns:

Cauta pe google. Poate nu in romana, ci in engleza.Chestii din acestea despre magie le poti afla de la o vrajitoare.Ar trebui sa te intalnesti cu una.Adevarul este ca nu exista magie neagra sau alba. Exista doar magie.Magia e precum un cutit.Cutitul e creat sa taie alimente, dar in mana unui criminal devine o arma mortala.Noi oamenii spunem magie neagra sau alba ca sa deosebim magiile periculoase de cele nepericuloase.Eu una cred in magie, dar nu cred ca e asa usor de practicat cum vezi in filme.Trebuie sa exersezi foarte mult ca sa poti sa faci vraji, sa ridici obiecte, sa mergi pe apa, sa ridici stanci etc.Si aceste lucruri tin mai mult de spiritualitate. Un lucru important atunci cand vrei sa practici magie trebuie sa crezi in ea pentru gandurile noastre creeaza. Sper ca te-am lamurit cu magia, dar formule nu stiu.Ai putea citi la biblioteca cartea Vraji, farmece si descantece parca asa se numea.Parca nu avea autor...Nu mai stiu sigur. Dar acolo sunt mai mult vraji pentru frumusete si iubire.Nu cred ca te va interesa.Am citi cartea in sala de lectura deoarece era in depozit.Nu stiu daca o poti lua acasa.Nu cred.
Bye!

| Teresa a răspuns:

Magia e mai grea de cat pare si cum zici tu de demoni poti spune o formula de alungat demonii si din cauza ca nu stii nimic despre magie iti poti aduce unul pe cap magia nu e asa simpla spui o formula si gata ai scos iepurele din palarie si la un incepator vrajile nu dau rezultate inainte sa te apuci de magia practica trebuie sa ai cunostinte minime de magie teoretica
in caz contrar ori nu merg vrajile ori sa-ar putea sa-ti faci necazuri sau sa chemi vreun demon sau mai stiu eu ce asa ca nu te sfatuiesc sa te apuci de magie si daca te apuci NU TE APUCA DE MAGIE NEAGRA aia le-a adus mereu probleme micilor amatori de curiozitati (ca tine)

| Teresa a răspuns:

Aici nu e vorba de luat in tragic sau nu e vorba de adevar si micniuna si eu nu as fi scris aici daca nu stiam foarte bine despre ce vorbesc asa ca va rog sa nu imi judecati raspunsurile pentru ca la urma urmei toti avem dreptul la o parere
revenind eu te-am avertizat ma rog daca chiar vrei sa afli mai multe si sa citesti adevarata diferenta intre magia alba si magia neagra desprea magia gri etc intra pe www.paranormal.ro

| DanDannn_9120 explică:

Alo! eu vreau sa stiu doar, daca merge! daca e ceva adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există magie şi atât. Unii o clasifică în magie albă, adică lucrează cu "binele", respectiv magie neagră, aceea care lucrează cu "cel rău". Dar adevărul este că magia, indiferent în ce constă, lucrează cu forţe malefice, chiar dacă intenţionezi să faci un bine (se va dovedi a fi doar o iluzie). Magia, spiritismul, cititul în stele, tarot etc., toate sunt păcate din mai multe motive: nu ai voie să-ţi afli viitorul, nu ai voie să intervii în liberul arbitru etc. Aşa că, gândeşte-te de zece ori înainte de a te apuca de vreo prostie. Orice "magie" se întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu, cu efectul unui bumerang. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai bine să nu interveniţi dacă nu cunoaşteţi subiectul. Aplicaţi-vă cinismul în alte discuţii. Ta.

| Eff a răspuns:

Care e faza cu samponu?rolling on the floor))

hai ca m-ai facut sa rad dupa de ziua de rahat pe care am avut-olaughing mersi b-)

| sakurabutterfly a răspuns:

Faza e ca nu merge la oricine: prima data trebuie sa crezi ca sa mearga, mintea noastra creeaza! si trebuie exercitiu, concentrare, bineinteles ca nu o sa mearga din prima, vezi chestia cu magia se aseamana mult cu focul: daca privesti la un cunoscator si inveti,, meseria,, vei putea sa faci aceeasi chestie fara riscuri, dar daca te,, joci cu focul, te arzi,, sau iti dai foc la valizalaughing, cum se mai spune, asa ca...ai grija! (si apropo de cosmaruri, daca ti-e frica, nu trebuie sa incerci- curiozitatea a ucis pisica, cosmarurile sunt doar prima consecinta! poti sa patesti mult mai multe!)