| DDaniell a întrebat:

Am gasit prin garaj intr-o trusa o butelie nou nouta cu azot in ea. Este de la firma Kraiss & Friz, volum de 2 litri si o presiune de 300 bar. Nu sunt expert in domeniul asta. Vreau sa stiu sigur daca e azot ( semnul de pe butelie e N2) si daca se pricepe sa mi-o evalueza sau la cine ar trebui sa apelez pentru asta.

Răspuns Câştigător
| LoRdSaN a răspuns:

Din cate stiu eu de la chimie azot are doar simbolul N deci s-ar putea Sa fie azot acel 2semnifica ca e de doua ori Kai concentrat cred. Funda?

2 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

2 ala se refera la faptul ca este diatomic.2 atomi de azot legati.Este azot gazos(in cazul tau este lichefiat prin presiune).

| relian a răspuns:

Sa evaluiezi ce? E un spray de nitrogen si atit tot adica valoare aproape spre zero.Sint butelii cit tine de nitrogen.Ce ai tu se foloseste pentru a curata praful de pe partile electronice, mai stiu eu de pe unde.Deci desfal elibereaza azotul si aia e tot.Asta sa nu-ti mai ocupe loc prin garaj.Nu e inflamabil, nu-ti face nimic, este un gaz inert.Sau daca ai masina il p[oti baga in cauciucuri ca se practica si chestia asta mai nou.