Salut! Ideile diferă. Martorii lui Iehova, cred că sufletele dorm și speră în înviere. Unirea spiritului cu trupul.
Ceilalți creștinii cred în rai și iad,
în odihnă trupului, și în nemurirea sufletului. Deși eu cred că sufletele, fiind ființe imateriale, spirituale nu li se poate face rău fizic, printr-un foc literar
Eu consider că vom continua să trăim conform binelui sau răului pe care l-am făcut pe când trăiam în trup, cum zice Scriptura. Va fi un pământ și un pământ nou. Și vom trăi într-un paradis plin de sănătate perfectă, dacă trăim conform voinței lui Dumnezeu.
Funda?
Eu unul nu cred in Dumnezeu, si tot ce e legat de el! Dar vom vedea dupa ce murim ce se intampla!
Gândurile despre moarte le aveam când eram copil mic, pana la 10 ani, mai apoi m-am maturizat și am înțeles că este inutil să te mai gândești.
Da mam intrat de multe ori și am sama tot întreb sunt curios ce se întâmpla după moarte
Sunt o tonă de povesti, experiențe zise de oameni. Au chestii in comun și nu prea. Pe scurt: cred că ce e după moarte nu mai este încadrat în ideea realității ăsteia de timp și spațiu. Nu e ceva ce ocupa fizic spatiu sau e definit de timp. E ca și cum lumea viselor ar fi realitatea și realitatea trecutul.