Asa, deci bine sa nu-i zicem suflet, constiinta poate parasi corpul
Nu,nu te mai uita la SF-uri.
Ma nu zic din sf, ma zis asa, tu crezi ca daca cine pune o asemenea intrebare, tu deodata zici ca sf gizaz, daca nu ai raspuns la intrebarea mea, nu mai raspunde degeaba
Păi nu ţi-am răspuns? SF în sens peiorativ înseamnă invenţii nesusţinute. Nu există niciun studiu concludent în favoarea unei astfel de teorii. Nici psihologic, nici psihiatric, nici neurologic. Dacă tu vrei cu disperare să crezi că un lucru e real nu înseamnă că e aşa. Mai ales dacă lipsesc dovezi empirice bazate în realitate.
Gizaz eu eu cred in asa ceva, cred ca sunt reale, dar chiar daca nu am dovezi solide, am sa ma invormez, si stiu locul exanct de unde sa incep
Cred ca nu. Asta se intampla doar o singura data, definitiv si irevocabil. Ce inseamna corp neinsufletit?
Cor neinsufletit, cand este mor, dar zic asa ma sti ca poti sa vezi ce gandesc alti dar trebuie meditatie., sti am incercat si eu o data, sti stai pe scaun si incerci sa iti formezi o bila mica alba aflata in dreptul pieptului, si am reusit, numai ca a disparut repede ca m-am speriat, ca sa izbit usa de la curent
Da.Se numește proiecție astrală, dedublare corporală, Out-of-Body-Experience.Este momentul când sufletul părăsește corpul pentru puțin timp.Nu,aceasta nu este moartea, deoarece ești complet legat de corpul tău prin cordonul de argint. Când mori cordonul de argint se rupe.Nu vreau să spun prea multe, doar caută pe net și vei găsi. Apropo, este reală deoarece chiar eu am trăit un asemenea moment, și nu mint.Sunt curios ce o să spună uni acum? Știu că aveți ce.
Eu nu am patit asta, dar oricum as vrea, va fi o experienta unica zic eu, eu tot timpul am crezut ca este adevarat ca nu-s cuvinte goale, as vrea sa stiu cum functioneaza aceta metoda, daca este posibil sa fie controlata acesta stare de a te desprinde de corpul tau,. spune-mi mai multe, mai facut mai curios, mersi
Da, depinde de ce visezi..De exemplu daca visezi ca tu cazi de undeva sus, si ajungi pe pamant ramai paralizat.Insa si mie mu s-a intamplat sa visez asta, iar mama m-a trezit inainte sa cad pe pamant.Inca o data, multumesc mama.
Asa am patit si eu odata, dar m-am trezit