Bioritmul este esential in lumea vie.Totul se petretrece la un anumit interval de timp.Fie ca vorbim despre bioritmul zi-noapte sau lunar, zilnic toate troneaza, modifica si afecteaza in mod diferit viata unui organism. Fara un bioritm viata nu ar putea fi sustinuta pana la urma "vie". Bioritmurile comunica prin schimbari de intensitate luminoasa, termica si chimica cu toate biomurile si ecosistemele.
Raspunse un copil de 10 ani care habar n-are ce este un bioritm.Tu normal ca nu stii, bioritmul se invata in clasa a 8 a.De unde sa stie unu care nici macar nu e in clasa a 5 a.Si ca sa stii, nu orice lucru se gaseste pe internet...
Ori esti prost, ori te faci. Daca ai fi citit intrebarea bine spune ''am si eu nevoie de informatii despre bioritmurile''.Se subintelege ca cer definitia la bioritm.Cica ''Puteam sa-ti fiu tata''.Am mai zis si repet, tu normal ca habar n-ai cand se invata bioritmul, fiindca abia cred ca ai trecut de clasele primare. Oricum, plozii de 10-13 ani,se dau prea mult mari pe internet,si in realitatea sunt niste copii timizi,retrasi din lumea de afara, care prefera decat sa stea sa se joace la PC, in loc sa stea pe afara, sa faca ceva constructiv.Tu oricum o sa iei curand ban de pe site, regulamentul spune clar ca nu ai voie sa insulti sau sa folosesti expresii urate.
Vezi? Exact ce-am spus...Tot te dai mare pe net, dar in realitate abia daca ai 11 ani.O sa iti blocheze in curand contul.Habar n-am cine te-a invatat romana, tiganii de pe drum?
Vad ca tu stai mereu sa vezi ce postez, se vede ca n-ai ce face...Mai bine du-te si fa ceva cu prietenii tai, daca ai asa ceva.