| Archangells a întrebat:

Am visat ca lumea era condusa din lumina de niste entitati de lumina adunate intr-un fel de ierarhie cereasca. Aveau aripi, erau foarte puternice si radiau peste tot lumina, pace si iubire. O entitate de acest fel a venit la mine si mi-a spus sa nu ma tem de tot ceea ce se va intampla, de razboaie, foamete, boli deoarece ele sunt de fapt niste scenete dintr-o piesa de teatru. Adevarul este ca dincolo de piesa asta de teatru esre realitatea, dar majoritatea nu o vad din cauza reflectoarelor care ii orbesc, a fricii de a nu cadea de pe scena, a fricii de a nu li se lua rolul si sa moara de foame. Mi-a zis ca dincolo de sceneta e viata adevarata, vesnica de altfel, in lumina, iubire si pace. Trebuie doar curajul de a sari de pe scena, de a nu mai privi la reflectorul care te orbeste, de a nu mai asculta huiduielile sau aplauzele care te imbata de faima desarta sau te descurajeaza. Mi-a zis: Trebuie doar sa iti urmezi inima si sufletul, deoarece el stie unde ii e casa. Si apoi, mintea, va incepe sa vada prin iubirea, frumusetea si lumina inimii. Intunericul si frica din jur se vor risipi si iti vei da seama ca esti acasa. Ce ar putea sa insemne aceast vis?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acest vis înseamnă că delirezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Planeta Pamant e "casa" omului si nu in alta parte si nu in alta dimensiune. Omul nu are un suflet nemuritor separat de corp. Iar ceea ce ai visat e activitate cerebrala legata de ceea ce ai gandit cand erai treaz(a). Vezi ca lumina nu e doar vizibila pentru ochi ci si invizibila ( X, gamma ). Omul aspira sa intre in legatura cu divinitatea prin conversatie directa dar asta nu inseamna ca sa traiasca in domeniul divin imaterial. Adam conversa direct cu divinitatea. Noi suntem lipsiti de ceea ce beneficia Adam adica de conversatia directa cu divinitatea sau cu creatorul nostru Dumnezeu. Citirea bibliei nu e conversatie ci comunicare cu divinitatea. happy

| Elide a răspuns:

Frumos... dacă este adevărat!

| existential a răspuns:

Fain visul. Ai mai avut vise simbolice asa?