Sunt diferite tipuri de energie si atractie magnetica. Si totul tine de autosugestie. Si legat de partea cu ateismul, parerea mea este ca nu se putea face totul fara un Creator, dar nu cred toate lucrurile legate de religie. In plus inima doar isi transmite bataile in functie de emotii. Degeaba zice biserica " Sus sa avem inimile" totul vine din creier. Creierul da impulsurile inimii sa aiba acele simtiri. inima este un organ ca oricare altul. Deci ce ai simtit in inima e legat de autosugestie. Sper ca te-am ajutat.
S-a deschis mai mult decat de obicei.Se mai intampla.Nu sunt complet inchise sau deschise altfel am fi morti.Crestinismul lucreaza mult cu centrul inimii, dar este doar o etapa.Majoritatea oamenilor au doar primii 2 centri mai activi dar si acestia nearmonizati.
Un cunoscut de-al meu ortodox s-a dus la o biserica catolica sa se spovedeasca.nestiind tot ce trebuie stiut, pastorul i-a spus; tu esti afon ma baiete.mergi la tine la biserica.mai maddaple, tu esti la fel cu omul acela; ba mai mult.nici nu stii ce vorbesti.te vei adauga stramosilor tai si vei merge in tarana ca apa la matca.da tu nu esti dezorientat ci ratacit total. poate o sa zaresti vreodata luminita de la capatul tunelului, si vei pasi in lumina.da nu inseamna ca esti fiu al luminii.mai trebuie ceva.