| darkmx a întrebat:

Care ar fi sansa sa gasesc cartea The Secret (secretul) tradusa in RO?
Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| bye a răspuns:

Nu citi tampenii. Cartea aia e o mizerie si o tactica de a face bani pe seama prostilor care nu gandesc pentru sine.

Răspuns utilizator avertizat
| as0ter a răspuns:

Salut, cartea o poti gasi pe net foarte usor.Iti dau un sfat, sa stii ca cartea e buna si nu prea pentru ca te invata sa folosesti anumite forte, dar nu te invata cum si nu explica mare lucru. E superficiala si materialista...citeste osho!

| IoanaAndrei a răspuns:

Este. dar e o porcarie. o minciuna. mie mi-a distrus viata. m-a parasit sotul din cauza ei. si a luat si baietii. ai grija, e o carte foarte puternica

| imagine a răspuns:

Roaga un prieten din Romania sa cumpere cartea si sa ti-o trimita prin posta.Cum sa nu poti primi colete din Romania?

| EBC a răspuns:

Daca vezi filmul iţi formezi esenţialul despre carte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut o data un film care ii zicea asa the secret si era vorba despre cum sa reusesti in viata oricum orice ai citi sau ai vedea e important sa ramai cu picioarele pe pamant si sa gandesti logic

| Essence a răspuns:

Cu siguranta.
am comandat aceasta carte si este foarte bine sa o citesti, si sa intelegi psihologia ei de viata.
o poti comanda de pe internet:

pe acest site : http://www.divin.ro/? 53t4l&v7f2k=2152 gasesti toate cartile, toate volumele.
si nu sunt asa de scumpe.

sper ca te-am ajutat.
take care.
>:D

| Ad3yana a răspuns:

Si eu iti sugerez sa nu citesti cartea. Este o pierdere de timp. Am citit-o si mi-a placut chiar a functionat timp de 2 saptamani. apoi efectul s-a dus si am ramas cu o stare foarte proasta Ce era convingator a fost cam acelasi lucru s-a intamplat si prietenei mele.Am aruncat-o la gunoi imediat cum am aflat.

| darkmx explică:

Multumesc tuturor, "desteptul" de Dupa2000DeAni, ideea este ca nu sunt in tara. Crezi ca ma face 5-6 Euro, cat ar costa cartea? Problema e ca in tara in care sunt... NU POT AJUNGE COLETE DIN ROwinking