De fapt nici noi nu putem fi siguri care parte e reala.Suntem reali in vis sau suntem reali acum? Ai avut vreodata sentimentul de a te trezi dintr-un vis, dar sa fii tot intr-un vis? Poate si noi acum suntem intr-un vis mai lung din care nu o sa tinem nimic minte cand ne vom trezii.Un intelept antic spunea asa" Noi cat traim dormim, ne trezim abia dupa ce murim"
Daca iti plac chestiile astea asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=6exDyoy0Cqo
Am precizat acum o luna. Visul are un sistem de aparare indiferent ca incerci sa-l controlezi el iti va induce un cosmar pentru a uita ca esti lucid. Asta e punctul meu de vedere si ma bazez pe experienta mea.
Am vazut mai sus " nu poti muri in vis"... Ba se poate dar majoritatea cand sufera de o astfel de experienta se trezesc (sistem de aparare) din experimentele mele (fiind injunghiat in inima de 30 de ori ) fara sa ma trezesc pot sa deduc ca poti da coltul daca esti "slab".
Oricum exista multe anomalii in vis si multe informatii care trebuiesc aranjate, unele care nu ar putea fi integrate in acest domeniu.
Filosofia este chestia asta unde bati campii dar nici asa sincer incearca in alta parte
In vis lucrurile sunt asezate aiurea, niciodata la fel, acum daca te gandesti la ceva gen matrix, n-ai cum sa iti dai seama daca e real sau nu. Am vazut un film in care niste unii schimbau amintirile oamenilor, deci poti crede ca ai vazut in fiecare zi acelasi lucru, desi nu e asa, asa ar fi si cu matrix-ul.
Dar cand mori in viata asta, de unde sti ca nu o sa te trezesti dupa brusc in alt vis?
Intervin putin cu ceva, va rog sa va uitati la intrebarea mea in categoria stiinta si filozofie, am o intrebare si as vrea sa vad ceva pareri multumesc mult!
tzutzy întreabă: