| miley_7747 a întrebat:

Salut ce inseamna cand visezi pe baiatul mult iubit si l nu stie cu fata ce o urasti nespus incat iti vine sa o omori? Va rog sa- mi spuneti am visat toata noaptea asa-ceva va rog imi place baiatul dar el nu stie, o urasc nespun pe fata si ea stie ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| IoanaAndrei a răspuns:

Inseamna urmatoarele chestii:
1. trebuie sa ii zici baiatului ce simti; neaparat. De unde stii ca nu te place si el in secret? Nu poti sa stii pana nu ii spui.
2. nu e frumos sa urasti oamenii. Stii de ce? Pentru ca ura te face pe tine sa te simti rau, nu pe ea. Asa ca mai bine nu o baga in seama. Da-o-n mama ma-si.
Iti doresc mult succes!

3 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Din poza de la avatar deduc ca nu ai mai mult de 13 ani si tu ne vorbesti noua de iubire?! Nu o sa stii ce e iubirea adevarata abia dupa 15-16 ani. Asta e un fel de iubire juvenila care in cele mai multe cazuri ramane asa cum e. Visele sunt in subconstientul tau, nu sunt mesaje subliminale. Probabil ca te-ai gandit prea mult la "baiatul mult iubit" si la "fata pe care o urasti nespus de mult incat iti vine sa o omori" si de aceea i-ai si visat. Nu e nimic anormal. Acum pune mana pe o carte si lasa dracu' iubirea.

| muzicalBoX a răspuns:

Ba toata lumea de la 10-13 anii ubeste laughing. lasatii dracu telenovelele si punweti mana pe carte laughing. Iai visat pentru ca te-ai gandit prea mult la eii.

| RMoise a răspuns:

Majoritatea viselor (daca nu toate) sunt o expresie a lipselor, dorintelor si temerilor noastre cele mai puternice din viata reala. Cu alte cuvinte, ti-e teama sa-l pierzi pe baiatul pe care il doresti.
Il poti considera un mod prin care creierul "se descarca" de toate astea.