anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Ce lucru, intamplate, persoana din viata voastra va schimbat radical destinul?
Povestiti mi va rogbig grin

2 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Existenta mea mi a schimbat destinul la cel mai fundamental nivel.

| DianaIstratii a răspuns:

Am sa-ti zic o intamplare de-a prietenei mele care chiar si-a zhimbat radical destinul.Deci,ea cind era mai mica locuia intr-un cartier sarac,cu lipsuri mari de bani.Ea nu avea parinti,fiind ca ei aveau o boala incurabila,fiind nevoiti sa vinda tot ca sa primeasca un tratament foarte bun.Dar acea operatie nu a avut succes,si eu au decedatsad.Ea nu avea rude in afara de parintii ei, dar din fericire, o batrinica mai bogatasa, care fiind vecina noastra, s-a oferit sa o ajute oferindu-i un adapost.Atunci ne-am cunoscut noihappy. Batrina fiindca nu avea copii, a iubit-o pe ea ca pe o fiica, platindu-i scoala si cele necesare.Ea nu ducea lipsa de nimic.Acea batrinica i-a schimbat destinul, acum fiind o fata bogata care invata intr-o scoala ff buna si luand cele mai bune note.De atunci si pana astazi acea fata este cea mai buna prietena a mea, cea care imi da sfaturi si cea care imi imparasesc secretele.Si sunt ff mindra fiind ca o am pe eahappyhappyhappy...Asta a fost trecutul, povestea ei, trista dar cu final fericit... sper ca nu te-am plictisit.happyhappy