Stii,undeva acolo ai dreptate, am citit niste chestii despre asta.Pare aiurea, dar 40% cred asta.
Bună! Chiar azi discutam cu soțul meu pe tema asta. El crede că într-adevar egiptenii au avut privilegiul de a beneficia de ființe evoluate spiritual, extratereștri cum le spui tu. În schimb eu sunt adepta teoriei care susține faptul că în antichitate toți oamenii se nășteau cu puteri extrasenzoriale. Specialiștii chiar au dovedit aceste lucruri. Dar în timp, datorită "evoluției speciei umane" aceste calitîți sau pierdut. În prezent obișnuim să-i numim paranormali pe cei care au astfel de simțuri, cu toate că noi ne naștem la fel dar nu suntem încurajați să ni le dezvoltăm. Evoluția este sinonimă în acest caz cu involuția...
Hai sa spun si eu ce cred.deci.extraterestri au venit.au vazut cat de prosti suntem si si-au zis ca or sa revina peste ceva timp dupa ce o sa ne autodistrugem.
,ce intrebare idioata,cum sa fie extraterestrii? doar Iisus s-a nascut ca orice om, dar fara ca Maica Domnului sa fi cunoscut barbat, asa ca cine ti-a zis ca e extraterestru te-a prostit
Ma tu nu gandesti? srios. cum poti crede ca Iisus este extraterestru? iti dai seama ce vorbesti?
Nu pot sa spun, cred ca Dumnezeu exista doar pentru faptul ca exista Biblia si sunt credincios (Crestin Ortodox). Posibil sa existe si extraterestrii si alti zei, dar exista un singur Dumnezeu in care cred, posibil ca Iisus sa fii fost ridicat la ceruri de o farfurie zburatoare sau poate a fost chiar o putere divina. Exista si extraterestrii desigur, insa nu se vorbeste despre ei, NASA si pentagonul stiu de ei de la 1950, dar orice este posibil. Sfatul meu e sa ai credinta in Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este unul singur.
Iisus nu a avut nini o treaba cu extraterestri, dar ei exista.De ex: intr-o anumita perioada egipteni le puneau fetilor de doar cateva zile banderole foarte stramte in zona cereberului ca sa le lungeasca cutia craniana si sa arate cu zeii lor care erau de fapt extraterestri ...Toti zei egipteni erau extraterestri si erau venerati pentru ca iau invatat sa are sa cultive diverse sa scrie si altele. Deci extraterestri au stat la baza civilizatiei omesnsti si sunt cu vreo 5/6000 de ani avansati ca oameni.