Eu cred ca trebuie sa inveti ceva gramatica prima data, dupa care limba romana de la inceput
What?
Incomensurabilitatea incompatibilitatii corporale cu cea spirituala exacerbeaza uneori, in asa fel incat incredibile emanatii presupus intelectuale conduc la elucubratii paranoide.
Te rog sa te concentrezi si sa intelegi. Raspunsul meu se refera la tine, la intrebarea ta si la extraterestri.
Multumesc.
Monica bulversata.
@Dmonik
O da, meriti o funda.
@vickson
Execrabil ar fi sa-ti zic ca faci umbra pamantului degeaba la cata gramatica stii, dar ma abtin si-ti zic ca probabil esti chiar tu un extraterestru care invata sa comunice cu specia umana romana.
Eu doar am intrebat bleaa, nu vam zis ca exista asta sa le spui la cei care au aratat la Tv, dar sa numi spui mie, ok? si lasa glumele deoparte!
Vickson, fa un calcul simplu.In Universul vizibil exista 100 milioane de galaxii.Fiecare are aproximativ 100 milioane de stele.Acum sa inmultim:100000000x100000000=10000000000000000(sper ca am calculat bine). Ar fi o nebunie ca, cu un numar atat de mare de stele sa credem ca suntem singuri in Univers. L-am citat pe Michio Kaku.