Buna ziua, draga! In primul rand, de ce iti doresti sa fii ateu? In al doilea rand, eu nu sunt atee, ci sunt crestin-ortodoxa si asa raman pentru ca ma simt foarte bine sufleteste. Crede-ma ca ajuta foarte mult. Sper ca ti-am fost de folos! Te pup si iti doresc sa ai o dupa-amiaza frumoasa! Pa, pa!
Nu exista ceva care sa ateste ca esti ateu, tu trebuie sa crezi ca esti sau nu, indiferent in ce religie ai fost botezat. Eu am fost botezata crestin-ortodox, nu m.am regasit niciodata in nicio religie, se poate spune ca sunt ateu si chiar ma mandresc cu asta. In Romania e greu sa fii normal si sa nu crezi in vreo divinitate, daca afirmi ca esti ateu lumea va cauta leacuri ca sa te vindece, am patit crede.ma, bine nu toti oamenii sunt la fel, am intalnit persoane religioase care imi respecta decizia si se comporta normal cu mine. Daca te indoiesti oleaca ca ce scrie in biblie nu e adevarat atunci ai creier si nu crezi toate prostiile pamantului, dar dupa intrebarea pe care ai pus.o nu se vede, asa ca mai bine ramai cu religia ca sa te prostesti si mai tare si sa nu mai umplii site.uri de genul cu intrebari stupide.
Hmm, eu credeam ca ateismul nu crede in asa ceva.
"Agnosticismul spiritual
Agnosticii care urmează practici religioase și spirituale tradiționale în absența cunoașterii lui Dumnezeu, fiind în același timp ireligioși."
Ca exista viata de dupa sau nu, nu se stie, ateismul se refera la ce e in viata asta
Ateu inseamna sa nu crezi in nicio divinitate. Energia aia despre care vorbesti si daca exista nu are nicio legatura cu a fi sau nu ateu si NU te face mai putin ateu decat esti.
Ori esti ateu ori nu esti.Nu se masoara in procente sau energii provenite de la vreo divinitate.
anonim_4396 întreabă: