Bea o cana cu lapte inainte de a bea bere vin sau altele. ajuta sa nu te imbeti
De la muraturi cu alcool + lapte ( asa zice Anna) probabil iti vei petrece vreo 2 zile pe "tron" , daca vrei sa nu te imbeti, trebuie sa mananci mancare grasa ( merg si cartofii, amidonul din cartofi absoarbe si el alcoolul), grasimea absoarbe alcoolul, nu muratura, sau metoda soldatilor, atunci cand jucau ruleta ruseasca la betie, iei o gura de ulei inainte de a bea, caz in care stomacul este acoperit cu un strat de ulei, alcoolul nemaiputand fi absorbit, ci direct "evacuat". Bine asta nu inseamna ca iei o gura de ulei, dupa care bei 2 zile in continuu sperand ca nu te vei imbata, probabil, uleiul ala isi face efectul pret de vreo 1-2 ore.
Pentru a nu te imbata, bea ulei. Ala protejeaza cel mai bine stomacul. Se intinde pe peretii lui, iar alcoolul nu este absorbit. Poti bea mult fara sa te imbeti.
Muraturile nu absorb alcoolul. Ele fiind acrisoare, te trezesc din betie. In unele cazuri, lumea vomita dupa ce le mananca, pentru a elimina alcoolul.
Pai daca era sa absoarba muraturile alcoolul, iti dai seama ca ma oprea politia cand ma vedea cu berea in mana la volan: "unde-i ma nenorocitule borcanul cu gogonele!?!"
Tragi tu singur o concluzie!
adrianajollie întreabă:
LisaJulie întreabă: