Peste tot se pune clor pentru purificarea, pentru dezinfectia apei. Ca la Bucuresti nu se poate bea este alta treaba...
Nu-i adevarat, in apa de la Bucuresti nu se pune clor
in toata, toata, TOATA apa de la chiuveta se pune clor, ORIUNDE IN LUME
NO SHlT! altfel am avea epidemii de holera continuu... NOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SHlT!
Parca numai în apa de la București se pune clor. Toată apa potabilă are clor, însă nu într-o cantitate care sa îți afecteze viata. Unii beau numai apa plata de frica sa nu facă piatra la rinichi, eu de 30 ani beau apa de la robinet și nu am mai murit. Și nici pietre nu am scos de la rinichi.
Iar răspuns la întrebare : NU ȘTIU!
Probabil să ne curețe de paraziți?
Ai abia 30 de ani, efectele clorului nu o sa intarzie sa apara.
Ok. Cu pietrele pe care le voi scoate de la rinichi voi arunca ție în cap. Poate îți vine mintea la loc.
Apei potabile de la retea i se adauga clor in cantitati mici, proces care se cheama "clorinare" (dezinfectare a apei prin tratare cu clor).
Clorul in apa nu este stabil, astfel incat daca se lasa un vas de apa de la retea in mediu liber, o parte din clor se va lipi pe peretii vasului, sub forma de mici bule gazoase, iar restul de clor este eliminat in atmosfera.
Clorinarea este utilizata la nivel national, nu doar in Bucuresti.
Sa faca potabila apa din raurile Arges si Dambovita, orice societate tip Apa Nova are nevoie sa o trateze cu mai multe substante printre ele: clor! clorul in apa e un indicator ca aceasta nu mai contine si microorganisme nocive.
Aqua carpatica...
Dezvoltă puțin, că nu știu ce înseamnă "aqua".