Italienii sânt cunoscuți că și tradiție cultură popor oamenii primitori find foarte apreciați Pentru delicatețe și meselor lor bogate sânt ce-i mai buni în spaghetelor carbonara și pița Margherita Bine ei sânt ce-i mai buni în Toate felurile de pița și mâncăruri bogate luxurii au o țară bogată în multe privințe de la vestimentație până la ultimele și primele modelele de ferrari sânt bogați italieni.
Italienii sânt ÎNEBUNIȚI DUPĂ MODĂ la ei frumsețea și imaginea contează enorm de multă și carisma bărbați lor postura dacă este frumos sau înalt Italieni pun preț mult de frumusețe și moda uită-te sa vezi câte case de modă și haine scumpe produc intalieni. Le place să-și trăiască viața italienilor.
Aproape mai toți sânt înnebuniți sa facă o vacanță Italia și Turcia Grecia în Paris la turnul "iubiri" țările astea au cei mai mulți turiști de toate naționalitățile...
Cred ca orice femeie viseaza la un Italian inca dinainte sa se nasca. Ce-i drept aud in fiecare zi fara sa vreau martutisiri ale femeilor despre cat de mult iubesc Italienii si cat de mult le innebunesc pizza napolatina. Sper ca ti-ai dat seama ca am fost ironic, cat despre intrebarea pe care ai pus-o, eu unul cred ca gusturile variaza de la om la om, sigur sunt femei atrase de Italieni si de cultura lor, dar la fel sunt femei atrase si de alti barbati cu alte culturi, eu unul cred ca cel mai important aspect este cel fizic, chiar daca multe femei nu recunosc, apoi cred ca este umorul, inteligenta si siguranta, dar mai presus de toate, sunt banii. Probabil si din cauza asta cand aud de straini, francezi, Italieni, spanioli se gandesc ca au bani si asta nu cred ca le supara, dar conteaza si ce cautati are. Numai bine