Din intamplare, crede-ma ca nu e nimic special sau magic la asta. Se spune ca daca te uiti la ora fixa te iubeste cineva, dar e ca si cum ai spune ca o stea anume dintre alte mii de stele, e aceeasi stea pe care ai vazut-o si seara trecuta.
Coincidente. Si te uiti prea des la ceas, iar astfel creste probabilitatea de a vedea ore fixe de multe ori.
1. e vorba despre ceasul biologic, care a fost invatat sa verifici ceasul la ora respectiva...subconstient
2. Numerologi cred ca evenimentele legate de timpul11:11apar mai des decat poate fi explicat prin sansa sau coincidenta. Aceasta credinta este legata de conceptul de sincronicitate. Alti autori cred ca este un semn de bun augur, si a altora care semnaleaza o prezenta spirituala. Convingerea ca are puteri mistice a fost adoptat de catre credinciosii in filozofiile New Age.Cea mai des intalnita combinatie este11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. Un exemplu mai concret sau sa-i spunem "experiment" facut de mine a fost momentul in care am intalnit combinatia11:11 in care chiar se inatampla "ceva"
alte informatii ar faptul ca numarul de oameni care nimeresc aceasta combinatie este in crestere. iar explicatia unora ar fi despre un eveniment...
AvalohAlyn întreabă: