anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
De ce naiba prind de foarte multe ori ore fixe cand ma uit la ceas? Dau si ex:
Jucam cs. mi-a dat o eroare mi s-a inchis joc si cand ma uit la ceas 00:00
A doua zi ascultam muzica s-a schimbat melodia si pentru ca nu imi placea am schimbat-o si fara sa vreau m-am uitat si la ceas 00:00
Imi cere telefonul sora mea sa sune pe cineva. iau telefonul de pe masa il deschid sa vad daca am vreun apel.msg. si vad ora fixa 17:00 [asa tin minte]
Vorbesc cu o fata la telefon. cand termin si inchid vad ora fixa 23:00
Intro sera vorbesc cu aceeasi fata prin mesaje [era 1 si ceva tin minte] si am adormit, dimineata m-am trezit dintr-o data parca sa ma uit special daca mi-a raspuns la mesaj 7:00 [fata a fost iubita mea adica..ne intelegeam bine dar. ceva nea distantat mici certuri etc. acum nu mai suntem impreuna sad oricum ne-am despartit intr-un mod foarte frumos dar tot cu gandu la ea sunt]
Alea mi-au ramas in minte...cand ascultam muzica pe afara de pe telefon si tot chimbam melodii sau nu stiu ce mai faceam..si cand ma uit din curiozitate sa vad cat e ceasul prind, 9:00 / 10:00 / 12:00 / 13:00 / 17:00 / 19:00 / 21:00 / 23:00 sunt cele mai dese 11:11[de 2 ori] 00:00[de 3 ori] tin minte... odata de doua ori mai zici dar totusi e prea des adica de vreo 5-6 ori pe zi trebuie sa fie ora fixa cand ma uit eu la ceas.
Scuzati categoria daca nu am pus bine

Răspuns Câştigător
| LittleLady1 a răspuns:

Din intamplare, crede-ma ca nu e nimic special sau magic la asta. Se spune ca daca te uiti la ora fixa te iubeste cineva, dar e ca si cum ai spune ca o stea anume dintre alte mii de stele, e aceeasi stea pe care ai vazut-o si seara trecuta. happy

3 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

Cand ma joc lol mereu cand ma uit vad 666 goldlaughing

| sublime89 a răspuns:

Coincidente. Si te uiti prea des la ceas, iar astfel creste probabilitatea de a vedea ore fixe de multe ori.

| Miauti a răspuns:

1. e vorba despre ceasul biologic, care a fost invatat sa verifici ceasul la ora respectiva...subconstient

2. Numerologi cred ca evenimentele legate de timpul11:11apar mai des decat poate fi explicat prin sansa sau coincidenta. Aceasta credinta este legata de conceptul de sincronicitate. Alti autori cred ca este un semn de bun augur, si a altora care semnaleaza o prezenta spirituala. Convingerea ca are puteri mistice a fost adoptat de catre credinciosii in filozofiile New Age.Cea mai des intalnita combinatie este11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. Un exemplu mai concret sau sa-i spunem "experiment" facut de mine a fost momentul in care am intalnit combinatia11:11 in care chiar se inatampla "ceva"

alte informatii ar faptul ca numarul de oameni care nimeresc aceasta combinatie este in crestere. iar explicatia unora ar fi despre un eveniment...