| Thotslayer98 a întrebat:

Salut,fluturii monarh și vicerege sunt aproape identici, îi diferențiază doar o bulină neagră, cine poartă această bulină neagră monarhul sau viceroy?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.learner.org/......rch_ID.jpg

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Astia seamana cu aia portocalii de ii vad prin gradina primavara si varasurprise

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Fluturii vicerege pot ajunge pana la 8 cm cu aripile deshise, iar aia monarh chiar pana la 10 cm si nici nu traiesc in Romania.

Atunci aia portocalii de la noi din tara sunt maidanezi?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Din Romania nu stiu decat fluturii aia mici de varza si niste fluturi care arata super si la care in sat la bunici li se zice 'Ochiul boului' (poate nu numai acolo). Din cate am vazut pe net sunt 200 de specii de fluturi in Romania, dar eu pe astea doua imi amintesc ca le-am disperat de cate ori mergeam in vacanta la bunicii din Romania cand eram mic, pentru ca alergam dupa ei de cate ori ii vedeam.
De fapt imi aduc aminte si de un fluture mare si negru cu margini albe, dar ala e fluture de noapte.

Si eu alergam dupa ei cand eram mic.ii prindeam de aripa pe unii si nu mai puteau zbura, regretam dupa. apoi am incercat sa-i prind in borcan, dar n-am reusit.
vara asta am avut ocazia sa vad cativa portocalii.acum nu stiu daca erau monarhi viceregi sau alte specii, dar mereu imi ies in cale.