| alexa17 a întrebat:

in trecut am folosit o metoda mai putin cunoscuta de spiritism. Respectiv am folosit o carte de rugaciuni foarte veche de care am prins cu ata rosie o cheie. Cartea era facuta de bunicul meu care a murit. Totul a mers bine pana s-a rupt ata. Intrebarea mea este: Stie cineva daca trebuie facut un ritual atunci cand legi cheia? Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

Da,va trebui sa-ti arzi pisica intr-un cosciug la 12 noaptea pe un deal, apoi sa-ti faci crucea lu David de 666 de ori, pe urma tragi un gat de rachiu, te dezbraci si alergi goala prin mijlocul satului tau la 3 dimineata urland in gura mare: Ce Satanaaa, am 3 saaani! Apoi te intorci dimineata acasa,faci un dus cu apa rece, mananci o ceapa degerata si gata, te-ai scapat de dracii care te vor la ei acolo.

15 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Iata unde duce religia predata in scoala. S-a rupt ata si nu mai functioneaza jucaria.

Apache
| Apache a răspuns:

Omule te-ai jucat cu focul ...si crede-ma ca te-ai ars rau de tot!

| mihaibrasov a răspuns:

@NoChanceForUs - felicitari pentru raspuns!

| DorelSudoru a răspuns:

laughinglaughingStai linistita spiritismul nu se face cu ate si cheii...laughingNu merge oricum deci nai nici un drac cu tine.

| carpediem a răspuns:

Da. Trebuie sa legi cheia, cu dintii in sus.

| remus a răspuns:

Cred ca ai imbulinat-ooooooo, de ce te joci cu asa ceva, acum suporta consecintele, mergi la preot, calugar, manastiri...

| Aliutza a răspuns:

Nu e bine sa faci spiritism, pentru ca nu stii niciodata peste cine dai, peste ce fel de spirit sau demon. Chiar daca tu nu ai intentia asta, poti sa contactezi un spirit malefic, cu care nu te poti juca.
Ritual... am citit undeva ca ar trebui sa faci un ritual din credinta wicka, dar nu cred ca daca nu-l faci nu`ti iese. Nu stiu de ce s`a rupt ata. era prea subtire si a cedat sub greutatea cheii? Sau s`a rupt pur si simplu, fara motive aparente?
In primul caz, cauta o ata mai groasa. In al doilea caz, cheama un preot sa sfinteasca locul in care ai facut spiritism si nu te mai juca in felul asta.
Iti doresc succes!

| Dunnamite a răspuns:

Superstitie! daca viata ta depinde de o ata rosie... uuuuu! nasol!

| Ferenin a răspuns:

Ce seriozitate? Spiritismul e pentru cei care se plictisesc si pentru cei care sunt plictisiti de cei care se plictisesc plictisindu-i pe altii.

| simf a răspuns:

Alexa, nu cred ca a fost spiritism, dar nu e bien sa te bagi in stiinte oculte cand nu ai pregatirea necesara, risti s-o patesti. cum un copil invata intai literele alfabetului si mult mai tarziu sa scrie un studiu critic, intai documenteaza-te. citeste, intreaba, dar nu practica nimic. si ia faptul ca ata s-a rupt ca pe un avertisment: inca nu-i de tine.

| Fishhh a răspuns:

S-a rupt ata pune-i alta... e doar o ata, nu e cu nimic diferita de restul atelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai alexa, pe la 18 ani m-a mancat in fund sa fac si eu cu o tipa o sadinta din asta.si mie cartea mi-a spus ca n-o sa ma insor niciodata.da, nu a ghicit.am o familie frumoasa, o sotie...frumoasa {hooooop,nu va repeziti asa} si o viata frumoasa. bine nu stiam atunci ca cheia trebuie sa fie de la biserica unde te-ai botezat,si ca o baba trebuie sa danseze in jurul cartii,topaind si cantand tare,ahe,ahe, ahe, ahe.alexa,totul e o vrajeala cu cartea si cheia.e vorba de miscarea imperceptibila a mainii, sau doar de puls si cartea se invarte.sau de miscarea aerului prin camera.

| alexa17 explică:

Oameni buni stiu ce fac si va spun ca merge. Nu sunt bantuita si nici draci nu dau semne ca ma vor. Ata sa rup din cauza ca am invartit prea mult cheia si a cedat si eu am inodato... cred ca nu a fost bine.

| Eatshift a răspuns:

Prea mult twilight si supernatural... Tine-o tot asa!