Se vede treaba că ai timp liber pentru a putea să scrii romane la întrebări fără noimă, fără cap!
Extratereștrii există de când e lumea lume, conspirație a existat din epoca de piatră, analfabet funcțional ești, lipsa de respect o ai. Oare, vreodată în afară de lectura obligatorie din clasele primare, ai citit vreo carte reală? Vreo revistă științifică? Nu cred!
Nu am citit chiar toata intrebarea dar am prins idea.
Nu, chiar dacă ar fi interesant sa stii ca mai exista o planetă cu alte vietăți asemeni noua nu prea cred ca exista.
Nu este o chestie de „a crede", ci de a verifica posibilitatile.
Dar, lasand semnatica si conceptele exisentialiste de o parte, eu as inclina sa gandesc ca, daca noi ne puteam considera in viata, deci sa ne numim forme de viata, ar trebui sa existe sanse sa existe si alte forme de viata pe alte planete. Desi sansele sunt mici, caci la cum s-au „aliniat stelele" in sistemul nostru solar, nu trebuie sa excludem posibilitatea ca noi sa fim chiar singurii.
Nu cred ca exista viata extraterestra. Cel putin nu mai evoluata decat niste planete sau cel mult niste viermi.
"decat niste planete" - ai vrut să zici plante?
Da, plante am vrut sa scriu. Autocorectorul crede ca stie mai bine ce vreau sa zic lol
Da. Sunt sigur că toate caracteristicile "vieții" pot fi întrunite în alt loc din Univers, extraterestrial. Nu există nimic care să mă facă să cred că nu ar exista.
Dacă te întâlnești cu extratereștrii, cum ai de gând să comunici cu ei? Fiind conștient că ei nu vorbesc română, engleză, chineză, rusă și nici Braille nu cunosc.
LisaJulie întreabă: