Oare cat de stupid trebuie sa fii ca sa crezi ca acesta este un argument in favoarea creationismului? Cuvantul "absolut" iti spune ceva? Daca exista un creator absolut, el este autorul realitatii, el le-a creat si le-a dat o logica tuturor acestor concepte(frig - caldura, lumina - intuneric, bine - rau). Vino cu argumente adevarate, nu cu povesti pentru naivi.
Einstein ne-a oferit povestea pentru a ne largi orizontul gandirii, nicidecum pentru a sustine povestea biblica sau ca raul a fost creat de om. Conceptele din povestea lui Einstein sunt adevarate in naturalism. Einstein nu a crezut in povestea biblica!
Morala: pe anonimul sau anonimii ce au postat inaintea mea nu-i ajuta capul, stau foarte prost la capitolul IQ!
Eu va propun sa o chemam pe Ileana, prietena mea Ileana Stan, cea care sigur poate sa realizeze niste conexiuni, sa invocam spiritul lui Einstein, sa spuna el cu gurita lui: a fost sau n-a fost ateu?
Aceasta e intrebarea! Desi parca nu asta era intrebarea...
Imi cer scuze si lui Will ca l-am citat fara sa folosesc ghilimele, dar daca il cheama pe Albert, poate il cheama si pe Will si ne spovedim, ne explicam atunci, cu toti de fata.
Eu zic sa mai gandesti si cu creierul tau si sa lasi copy-paste-u de pe google.
Povestea e frumoasa dar comparatia fata de dumnezeu nu e.
Frigul, caldura, lumina si intunericul le experimentam zilnic pe noi si cunoastem bine efectele pozitive si negative care le au asupra noastra. Dar treaba e ca pe dumnezeu nu prea avem cum sa testam existenta lui pentru ca inca nu se poate proba decat in mintea noastra care de multe ori nu judeca corect sau nu vrem sa fim realisti si sa vedem realitatea care chiar are efect.
Fizic:d-zeu nu exista.
Spiritual:daca tu vrei sa crezi ca exista, ok.nu-ti daram eu visele.
Iar tema asta cu existenta lui poate continua mult si bine.
Dar eu ma indoiesc si ma intreb daca totul se rezuma la extraordinara creatie a lui atunci cineva la randul lui la creat si pe el. Iar ceam mai valabila ramane EVOLUTIA.
Sanatate.
Profa de fizica, adica diriga ne a povestit o... e chiar super
destept EINSTEIN
Da foarte urat cu fundita am stat putin pe ganduri ce se intampla cu tine de i-ai dat lui fundita dar mi-am dat seama ca e un lucru pe care nu il sti si anume:
un raspuns daca primeste mai mult de 4 voturi inteligent primeste automat fundita, data viitoare grabestete sa dai fundita inainte ca un raspuns sa fie selectat oricare ar fi el si sa ramai uimit!