anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti!
spuneti-mi va rog recete despre diferite minkaruri incepind cu prinzu si terminind cu desertu tongue vreau sa le stiu si sa ma invat, caci in viata imi va prinde bine

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Ți-ar prinde mai bine să înveți să scrii cât de cât inteligibil.

NOname
| NOname a răspuns:

...şi în afară de ce ţi-a recomandat Laura, ar fi bine să ştii şi că astfel de întrebări n-au ce căuta la "Ştiinţă/Filosofie", mai ales că puteai găsi răspunsul pe Google.

| Klepto a răspuns:

Uite partea proasta la chestia asta cu stersul intrebarii.Vine un preadolescent nebuletinat plictisit si trage o intrebare demna de premiul "Ucigas de limba romana", vede ca primeste suturi si atentionari la intrebare, o sterge si dispare ca magaru-n ceata.
Ma polueaza vizual si nici macar nu-i stiu numele, ca sa il retin si data viitoare cand "isi mai exercita dreptul de a posta intrebari scris in Constitutia TPU" sa ii spun sa termine spamul.
Macar este inregistrat numele langa intrebare, ca dupa 387543 intrebari penibile sa i se ia dreptul de a spama ca la mama lui acasa.Nici macar n-am pe cine a raporta... imi iau fundul imens si plec acasa... i don't like this game anymore.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Fata, fii atenta : daca iti iei pe unul care crapa in el trei feluri si desert, ai sa iti blestemi zilele, atentie ce iti doresti!