Nu e vorba ca esti nebun daca mergi la psiholog, dar daca faci chestia asta e ca si cum ai recunoaste ca altcineva te cunoaste mai bine ca tine. Da-ti doua palme peste fata cand te uiti in oglinda, da-ti cu putin parfum de incredere, da-ti putin timp! Si cu banii care i-ai da pe psiholog, fa ceva care iti place cu adevarat Nimeni nu a stiut raspunsurile alea dintr-o data. Cu totii am cazut. Succes!
Da, du-te cu incredere pentru ca, acolo discutand poate vei gasi solutia la confuziile tale. Nu mai ezita!
Ar fi indicat ca toti sa consultam un psiholog dar la romani mai este pana se obisnuiesc cu termenu, inca mai au mentalitatea ca daca te duci la psiholog esti nebun... total gresit!
Deci du-te, nu mai sta pe ganduri, este pur si simplu o discutie
Eu iti spun sa nu te duci.Mai intai ar fi trebuit sa ne spui cati ani ai. Daca esti la varsta adolescentei, te asigur ca esti perfect normal din punct de vedere emotional.pentru ca aici totul apare confuz, nu esti sigur de ceea ce vrei.
Daca esti mai mare. poate fi o stare de depresie, care poate trece cu timpul.
Viata este frumoasá, incearcá sa-i vezi partea pozitivá. Inconjora-te de prieteni, radeti.iesiti in oras si toate vor reveni la normal
Cred ca trebuie sa vb mai mult, sa te distrezi, o sa descoperi calea singur ...primesti pe parcurs .
Este o chestie de moment
Nu trebuie sa-ti faci griji de asta. Poate ca e cam devreme sa te gandesti la asta. oricum, vei sti ce vei vrea de la viata cand vine vremea. Totusi daca ti neaparat sa stii: Ce ai putea vrea, dragoste in primul rand, pe cineva langa tine, o fata care sa te inteleaga, esti baiat, nu? si copii. Cand esti iubit, esti si fericit. Si in rest prieteni... si tot ce iti mai doresti tu
Citeste cartea Eu barbatul de John Eldredge. E despre masculinitate. http://www.clcromania.ro/......d3467.html E super
Nemo, majoritatea oamenilor nu stiu de ce exista, deci nu iti face griji... nu trebuie sa mergi la psiholog (sau cel putin nu din motivele expuse). viata se va schimba curand. abordeaza-ma daca te intereseaza sa afli cum.
Psiholog mai rau te strica ... inca nu ai gasit raspunsul la viata - Isus este calea spre viata... nu este o religie, nici o traditie, sau ritual cum il a facut lumea pe Dumnezeu, citesti biblia - incepe cu noul testament - evanghelia = veste buna - Incredete in Isus - cheama-L sa vina in viata ta, sa domneasca pe tronul vieti tale...