Cercetari recente au aratat ca ADN-ul se modifica dupa unde sonore imperceptibile, respectiv dupa vibratii. Emotiile (frica, ura, iubire etc. ) in forma pura (care nu se manifesta fizic) se propaga prin aceste vibratii. S-a dovedit ca acestea afecteaza direct ADN-ul. Fiecare fiinta sau obiect este vizibil si palpabil datorita unei anumite frecvente specifice, sau unei anumite "vibratii", spre exemplu, "pulsul" Pamantului este de aproximativ 13 Hz. Centura fotonica probabil ca va modifica acest puls, respectiv il va accelera, astfel incat va avea un impact asupra omului. ADN-ul "raspunde" acestor impulsuri. Spre exemplu, sentimentul de iubire se manifesta prin unde de inalta frecventa iar cel de frica prin unde joase, lente. Daca te uiti la clipul asta probabil ca vei intelege mai bine despre ce este vorba: http://video.google.com/videoplay?docid=2140872457059323817#
Povesti, povesti. Cel ce a scris acel articol, nu are cunostinte de genetica nici macar cit am eu, care stiu doar ABC-ul, sau poate nici atit al geneticii.
Se stie ca orice mutatie, cit de mica, asupra moleculei de ADN, are implicatii majore, si nu in sens bun, ci rau: oamenii care se nasc cu ele se nasc cu boli grave, cu handicapuri grave, cu probleme psihice grave.
Se pare ca pentru cel ce scria articolul, evolutia a luat un curs foarte rapid: se intimpla lucruri care, privit prin prisma evolutiei se intimpla in milioane de ani (eu nu cred in evolutie, caci chiar genetica o infirma - din punct de vedere genetic nu poti face transformari prea mari, eventual doar in cadrul unei specii), totusi, dupa acel autor, se intimpla in citiva ani. E cu totul gresit, oricum ai privi lucrurile, chiar si din punctul de vedere al evolutiei.
Am mai citit eu asemenea articole prin ziare, care dadeau la o parte mai tot ce tinea de stiinta, cautind doar senzationalul, folosindu-se de asa zisa "stiinta". Insa, daca erai cit de cit informat, realizai repede cite aberatii erau puse acolo.
Mai mare tampenie decat asta n-am auzit. Fiecare om are codul sau genetic strict personal; altfel nu s-ar mai putea face nici identificarea dupa ADN. Orice anomalie cat de mica, orice interventie asupra genelor are efecte majore.
In mare, daca ne referim la oameni, si nu numai, codul genetic reprezinta emblema rasei respective.
Totusi credeti ca las fi pus daca e singurul articol de genul asta is inca vreo 10 si nici n-am cautat prea mult