Ceea ce ai simtit tu se numeste deja-vu. Acesta senzatie este destul de usor de explicat. In viata de zi cu zi subconstientul inmagazineaza foarte multe lucruri pe care noi le vedem, insa pe care constientientul nu si le mai aminteste. Momentele in care ai un deja-vu sunt momentele in care subconstientul tau recunoaste un tipar sau o imagine/amintire asemanatoare unui moment anterior. Insa deoarece tu nu iti amintesti asta in mod constient, se simte ca si cum le-ai trai pentru prima oara.
In realitate se intampla de doua ori pai prima oara se intampla apoi acea imagine ajunge pe retina si o decodeaza creierul bine tu nu observi asta dar totul e in trecut
Nu e in minte, e in realitate...
Ce ai trait tu atunci se cheama deja vu, si stai linistit, multor oameni li se intampla, daca nu e asta, inseamna ca este o pura coincidenta. Dar daca vrei te poti interesa si de *Lumile paralele
Si mie mie se intampla cateodata la fel, fac o chestie sau se intampla o chestie si apoi imi dau seama ca am mai vazut-o odata sau am m-ai facut-o odata exact la fel, ca si cum as sti deja ca se va intampla.
Acest sentiment de deja vu l-am avut si eu si am intrebat-o pe proa de bia ce se intampla si mi-a spus ca toate acele lucruri mi s-au intamplat in vise numai ca eu nu mi le amintesc si ca traiesc mai mult in vise...