Asta se intampla la toti macar o data in viata...mie mi se intampla cam o data la 3 luni!
E ceva normal...e un fenomen datorat faptului ca tu te-ai trezit brusc...dar mintea este inca in stadiul de adormire!
*corpul este paralizat cand dormi,pentru a nu te rani in somn *
si este posibil sa ai si halucinatii! *de fapt sunt destul de comune, si eu le am cand patesc asta *
citeste aici, o sa te lamuresti :
http://www.doctor.info.ro/paralizia_in_timpul_somnului.html
Frate, asta i s-a intamplat unu i prieten de al meu. A doua zi a fost la biserica cu mine. NU i sa mai intamplat asa ceva dupa. Dar el mi-a spus exact ce mi-ai spus si tu. Prefer sa nu te sperii. Du-te la biserica. Spune-i preotului ce ti s-a intamplat si el te va ajuta. Fa o festanie la casa.
Acum o sa intre multi si o sa zica, mai in gluma, mai in serios, sa te duci sa popa ca esti posedat sau alte tampenii de genul asta. Se intampla multora chestia asta, nu cred ca e motiv de ingrijorare. Ai un link aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis#Possible_causes
Paii.` nu cred. ` ca aii` putea. sa aii` ceva ` anume.`Daca ti`.a muriit candva.` si te,` gandeaii` mult l-a persoana ` respectiiva.` Poate.`Dasta.` daca nu` ti-a muriit. nimenii`. Poate erai somnambul. cine ` stie.` Poate.` cine ` stie ar ` trebui` totusii` sa te ducii` la biiseriica`. sa `lamurestii chestia.` asta.` Sauu poate aii Dormii`t nasppa.`.` si `poate. na te-ai` trezit` cu fata la Cearcaff`.` ( sa stii ca nu` glumesc)`. poate ai dormit fte proost ti-au amoriit mana.`si mai stiu` eoo `ce.( si poate din asta ziceai u ca zici ca esti `paraliizat.` Poate tii-a amortiit mana rauuu si picioruu` si.` s-ar putea din asta sa fii simtit ca esti paraliizat...`
Atat.` amm ziis si eoo`. nu ma prea priicep `dar am spuus o idee.` poate te ajuta.
@alinnephilim hahaha, cred ca fix preotii si ghicitoarele o sa il scape de un fenomen medical documentat si stiut =)
@dDyx Experimentezi noi moduri de a tasta? Cum ar fi cu ochii inchisi, spatele la laptop si tastatu cu degetele de la picioare? Sau cum de ne-ai livrat o asemenea "minunatie" lingvistica?