| nick2013 a întrebat:

Poate ca nu credeti dar mi s-a intamplat ceva anormal zic eu. Pe la 8dim ma trezesc asa somnoros rau si simteam ca este cineva in spatele meu, dar eu nu ma uitam sa vad cine e. Deodata simt un fior rece pe spate si incerc sa ma scol din pat dar nu puteam, incercam sa vorbesc dar nici asta nu puteam. Zici ca eram paralizat. Toata faza a durat in jur de 10-15sec. Stie cineva ceva? funda!

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Asta se intampla la toti macar o data in viata...mie mi se intampla cam o data la 3 luni!
E ceva normal...e un fenomen datorat faptului ca tu te-ai trezit brusc...dar mintea este inca in stadiul de adormire!
*corpul este paralizat cand dormi,pentru a nu te rani in somn *
si este posibil sa ai si halucinatii! *de fapt sunt destul de comune, si eu le am cand patesc asta *
citeste aici, o sa te lamuresti :
http://www.doctor.info.ro/paralizia_in_timpul_somnului.html

8 răspunsuri:
| alinnephilim a răspuns:

Frate, asta i s-a intamplat unu i prieten de al meu. A doua zi a fost la biserica cu mine. NU i sa mai intamplat asa ceva dupa. Dar el mi-a spus exact ce mi-ai spus si tu. Prefer sa nu te sperii. Du-te la biserica. Spune-i preotului ce ti s-a intamplat si el te va ajuta. Fa o festanie la casa.

| houyhnhnm a răspuns:

Acum o sa intre multi si o sa zica, mai in gluma, mai in serios, sa te duci sa popa ca esti posedat sau alte tampenii de genul asta. Se intampla multora chestia asta, nu cred ca e motiv de ingrijorare. Ai un link aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis#Possible_causes

| Tsiitsix3 a răspuns:

Paii.` nu cred. ` ca aii` putea. sa aii` ceva ` anume.`Daca ti`.a muriit candva.` si te,` gandeaii` mult l-a persoana ` respectiiva.` Poate.`Dasta.` daca nu` ti-a muriit. nimenii`. Poate erai somnambullaughing. cine ` stie.` Poate.` cine ` stie ar ` trebui` totusii` sa te ducii` la biiseriica`. sa `lamurestii chestia.` asta.`happy Sauu poate aii Dormii`t nasppa.`.` si `poate. nathinking te-ai` trezit` cu fata la Cearcaff`waiting.` ( sa stii ca nu` glumesc)`. poate ai dormit fte proost ti-au amoriit mana.`si mai stiu` eoo `ce.( si poate din asta ziceai u ca zici ca esti `paraliizat.` Poate tii-a amortiit mana rauuu si picioruu` si.` s-ar putea din asta sa fii simtit ca esti paraliizat...`

Atat.` amm ziis si eoo`. nu ma prea priicep `dar am spuus o idee.`happy poate te ajuta.

| corasa a răspuns:

@alinnephilim hahaha, cred ca fix preotii si ghicitoarele o sa il scape de un fenomen medical documentat si stiut =)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bine ca n-ai scapat sapunul sa te apleci dupa el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezău a vrut să îți arate calea!

| houyhnhnm a răspuns:

@dDyx Experimentezi noi moduri de a tasta? Cum ar fi cu ochii inchisi, spatele la laptop si tastatu cu degetele de la picioare? Sau cum de ne-ai livrat o asemenea "minunatie" lingvistica?

| Nolkyz a răspuns:

Ai mai avut intamplari asemanatoare?