Este cunoscut ca, omul foloseste (constient) cel mult 10% din capacitatea creierului.
Totusi - se pare - si restul creierului functioneaza, dar nu stim ce face.
Noi avem o parte din creier cu care gandim constient, dar creierul mai functioneaza si in subconstient, reflexe, supravegherea si intretinerea corpului etc.
Daca o informatie sau o comanda ajunge in creier, este posibil sa declanseze o serie de procese in subconstient, fara sa avem cunostinta. Astfel functioneaza si hipnoza, majoritatea sistemelor de reclama si nu numai (se numeste psihologie indusa).
Si tu, daca iti ficsezi o idee printr-o metoda (vizual, sonor etc.) prin repetare sau inregistare intensa (cu atentie marita), atunci cedezi comanda subconstientului, prin comanda caruia creierul o va executa. Tu vei vedea efectele, fara sa te concentrezi la rezolvare.
Da, corect, dar tot pe aceasta premisa cred ca as putea construi un drum mult mai usor catre indeplinirea visului, corect?
Ce iti "iei in cap" va avea prioritate mai mare in capul tau.
Sa nu facem confuzie intre capacitatea fizica si capacitatea de prelucrare!
(vezi procesorul din calculator, care functioneaza intre 0-100% din capacitatea de prelucrare, dar procesorul fizic ramane acelasi.
Ai dat cu oistea-n gard.
E o coincidenta.
Sigur, e usor sa scrii ceva pe o foaie de hartie si sa speri prin minune ca se va implini, dar lucrurile nu stau asa trebuie sa muncesti pentru acel lucru pe care ti-l doresti/sau sa faci pasi catre a-l obtine (in functie de caz).
Asta inseamna "manifestarea": stii sigur care sunt obiectivele tale, le scrii pe foaie ca sa fie vizibile, si muncesti incet incet pentru ele in timp ce mentii o atitudine pozitiva. Ele trebuie vizualizate in fiecare aspect al vietii tale. Muncesti pentru acel obiectiv in timp ce ti-l imaginezi ca l-ai obtinut deja.
Da, pai asta e ideea.
Scriu, cred in dorinta si muncesc pentru ea!
Nu este nici o coincidenta. iubesc genul acesta de intrebari. deci, manifestarea este adevarata fie ca crezi sau nu. noi manifestam in mod constant, fie lucruri negative sau pozitive.depinde ce se afla in mintea noastra si ce ganduri predomina. ei bine, acele ganduri se vor manifesta numaidecat! orele alea pe care le vezi tu nu sunt o coincidenta. acelea se numesc numere de ingeri, care iti sunt transmise special, care vin cu o semnificatie pe care mi-ar face mare placere sa iti spun cum sa o descifrezi
Poți sa mi spui.
Poți da și un mesaj dacă îți e comod.
LisaJulie întreabă: