Imi pare rau sa iti spun, dar este o criza adolescentina. Mie imi suna foarte cunoscut. Toata lumea trece prin asta. Momentul in care simti ca nu apartii nicaieri, ca nu esti inteles de nimeni, simti ca trebuie sa te maturizezi si sa iti gasesti un drum, dar nu stii pe ce cale sa o apuci. Esti inca in perioada in care incerci sa iti dai seama cu ce esti special fata de altii, incerci sa iti descoperi calitatile, incerci sa afli cine esti si cum te poti defini ca persoana.
Este o perioada trecatoare, este o perioada nasoala, dar o sa iti treaca, crede-ma pe cuvant. Am trecut si eu prin ea, la fel ca majoritatea populatiei.
Cand vei mai creste vei dobandi o alta perspectiva, iti vei pune toata energia asta in altceva, ceva util, iar atunci lucrurile vor deveni mai usoare. Din pacate nu exista un sfat universal valabil pentru toti. Linistea si-o gaseste fiecare individ in parte.
De ce nu incerci sa te faci una din urmatoarele:
1. Medic
2. Popa
3. Psiholog
?
Ce te opreste la fiecare?
Mi-ar place medic dar efectiv nu am cum sa argumentez in clipa asta.
Popa? Sa fom seriosi. Desi poti sa fi teolog si sa predai ca si cum ai fi prof de istorie fara sa crezi in ce predai.
De ce psiholog? Nu m-am gandit. Si sa rezol problemele altora nu cred ca e de mine. Suna cam infantil si narcisist dar asa cred.