Cu ani in urma, Andreea Marin. Dar nu e cantareata. Ha, ha.
Foarte multi chiar, avem si manelisti daca te intereseaza
Aia se duc in afara doar pentru comunitatie de romani
Am inteles, asta nu stiam
Pentru ca NIMENI nu vrea sa auda cantecele in limba turcaleta
in afara de turcaleti
ca sa nu iti mai spun ca turcii au trebuit sa cumpere canale din Romania (KanalD) ca sa isi promoveze serialele lor imbecile si care ma revolta la nebunie ca romanii le "gusta"
adica SA MA RAHATESC PE EI, considera "eroic" faptul ca ei au cucerit alte tari, deci inclusiv Romania (care cica, ca nu a fost pasalac turcesc, dar am avut "conducatori" turci care au supt cat au putut de rau)
SYKTYR CU SPUME
Kanal D e 100% canal turcesc, nu l-au cumparat de la noi, ei l-au adus aici
Ok, bine de stiut
Iti inteleg frustrarea, faza e ca na au avut influenta mare ce sa faci... uitate avem foarte multe cuvinte imprumutate de la turci.
In fine faza e ca asta e realitatea, au fost mai inteligenti, s au descurcat, noi am fost pielea pli...Dar nu asta voiam sa zic, era vorba de artistii care oricum nu au nici o vina ca traiesc in comunsim cu Erdogan la putere, Eu de asta ma miram ca ei nu ies din tara lor, In Asia foarte multi artisti emigreaza sa cante la concerte, ei nu o fac, eu eram curios daca nu le permite sistemu ala de **** sau pur si simplu sunt prea patrioti, habar n am
Si nici Tamer hosny nu este, si a cantat in europa.
Si sunt multi artisti din asia care fac asta
In ultimii ani nu am vazut, dar in 2006 a fost Tarkan.
Cred ca toti stiti melodia asta :
https://www.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
Frumoasă melodia! O ascult intotdeauna cu placere.
O aveam pe caseta cand eram mic, ce vremuri si cu castetofoanele.
Clar, la orice revelion o aud
Cred ca totul tine de politica si nu ar trebui sa fie asa. Muzica buna nu ar trebui sa aiba granite politice!
2OchiAlbastri întreabă: