| razvanell a întrebat:

Sunt din Ploiesti si ma intereseaza de unde pot face rost de Hexafluorură de sulf(opusul heliului) happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tare frate, pe asta nu-l vazusem laughing

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai aveam eu pe aici, da' nu stiu sigur unde am pus-o, ca nu mi-a mai trebuit de multa vreme. Daca o gasesc, ti-o dau tie laughing

| Incubus a răspuns:

Cum adica opusul heliului? ca nu intelg

| JeSa a răspuns:

Razvanell,

Scz., nu ştiu unde se poate găsi. Dar ce ştii - succint - despre acest "gaz"? (indicat/contraindicat, etc.)

| razvanell explică:

Este un gaz toxic in cantitati mari la fel ca si heliul de altfel! Daca il consumi in cantitati moderate gen maxim 5-6 minute cat sa-ti modifici vocea de 2-3 ori nu ai ce sa patesti dar daca faci exces exista posibilitatea sa te intoxici cu el, ducand chiar si la moarte! Deci nu e foarte indicat celor "mai putin competenti" daca ii pot numii asa happy

| Incubus a răspuns:

Toxic nu cred ca este dar poate te referi la axfisiere?

| razvanell explică:

Stiu ca este daunator organismului folosit in cantitati mari! acum ca o fii toxic sau ca te poti axifia de la el nu stiu! stiu doar ca daca il inhalezi in exces poti avea probleme mari si dupa cum spuneam nu e indicat sa fie folosit de oricine!

| JeSa a răspuns:

Razvanell,

Întocmai, de asta şi ţi-am pus întrebarea. OK, ţin să-ţi mulţumesc pentru răspuns/informaţii.

Toate cele bunehappy

| Incubus a răspuns:

Adica nici de tine din moment ce nici tu nu sti prea multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super gazu, chiar mai misto decat heliul happy
mi-a placut video de pe youtube happy