Am citit pe net de asa ceva.este o planeta imi scapa mie acum.am vazut si eu n satelit la mine si ziceam ca e ozn.fa-i poza si bag-o pe net altfel nu putem spune. funda?
Asa zis-ul sfarsit de lume din decembrie 2012, este de fapt un sfarsit de dimensiune si inceperea altei dimensiuni.Cu aceasta ocazie,regina Japoniei a zis intr-un interviu televizat:"Vom trece in aceasta dimensiune repede si fara greutati, vom avea ocazia sa intalnim fiinte supranaturale si sa ne intalnim tot mai des cu ele". Deci ceea ce vezi tu, au fost vazute de multi, de-a lungul timpului, azi cred ca nu mai este un secret ca in spatiu sunt si alte forme de viata si ca ne viziteaza din ce in ce mai des.Cu ce scop, de a ne invada sau de a ne ajuta, ramane de vazut.
Salut! Daca e in aceeasi pozitie pe cer de atata timp, desi apoi "avanseaza" (de fapt Pamantul se roteste spre est si asta face ca un punct aflat la est sa para ca merge spre vest) e o stea sau o planeta. Instaleaza Stellarium, e free, si uita-te ce si cum.
Boblobobonti întreabă: