| Cata1902 a întrebat:

Am o intrebare la care solicit un raspuns.
Este destul de stupida, dar merge. Sunt medium asta e clar, deoarece pot comunica cu spiretele (timpul mi-a dovedit asta) si m-am gandit sa incerc folosirea tablii ouija eu cu 2 prieteni. A functionat, am discutat unele chesti, si apoi am distrus tabla. Credeti ca exista posiblitatea sa ramana in casa unuia dintre noi acel/i demoni? Intreb deoarece in casa unui prieten din cei 2 unde am experimentat acest lucru, se simte o putere negativa, dar cand vrei sa afli cine e, sau sa discuti cu el, e ca si cum s-ar ascunde, ar fugi dintr-o parte in alta. Nu poti deschide o conexiune cu el.
Deci intrebarea mea este, a putut sa ramana in casa acelui prieten un demon?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca tu, care crezi in spirite, consideri intrebarea stupida, atunci noi, care nu credem, ce sa mai zicem?

| Cata1902 explică (pentru darrio2007):

Pentru voi este stupida, eu n-am stiut cum sa ma adresez dvs.

| Simon a răspuns:

Such WoW

| BroascaCuElice a răspuns:

Prea multe filme strica

| Cata1902 explică (pentru BroascaCuElice):

Nu ma uit la filme, ba chiar, nici nu am timp de asa ceva.

| RAY a răspuns:

Pai un om de stiinta ofera 200 de milioane de dolari oricui care dovedeste ca are puteri care nu pot fi explicate de stiinta, nu ai nici o dovada ca ceea ce afirmi e adevarat

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

Nu 200, doar unul, dat de Fundatia Randi (JREF).

| RAY a răspuns (pentru doctorandus):

Naspa

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

Pana acum nu l-a primit nimeni, iar primul care demonstreaza in mod obiectiv ca are puteri paranormale va lua acel milion.

| RAY a răspuns (pentru doctorandus):

Nu ma mir ca nu la primit inca nimeni

| T0T a răspuns:

Din ce spital de boli mintale ne scrii?

| relian a răspuns:

Scuze cumva folosesti din alea cum le spune etnobotanice, sau ingrasaminte sau betisoare parfumate? E pacat de voi, va prajeste creierul care e deja copt.Am vazut asa exact cum spui tu si de acolo ti se trage. Daca ai luat nu mai ai scapare demonu ala te va inghiti si pe tine si pe prietenii tai cu care fumai trageti si ce mai faceti.Pacat dar asta e oamenii slabi trebuie eliminati cumva, asa ca natura se pare gasete solutii pentru fiecare si oriunde. Spor la ce faci tu cu demomnii aia.

| sublime89 a răspuns:

Singurii demoni sunt in capul vostru. V-au infestat mintile.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Ramane prin preajma si se hraneste cu frica voastra.
Cand pleaca sparge ceva.
Nu este demon deoarece nu exista demoni.
Este un spirit ratacit si speriat.
Probabil al unui crestin care asteapta de 1000 de ani sa vina cineva sa-l duca in Rai.

| dolceromania a răspuns:

E adevărat ce spui, eu cred că comunici cu cineva dar comunicarea asta nu este bună, nu comunici cu persoane decedate, de fapt comunici cu cel rău duhuri de draci, oprestete si pune mâna pe Biblie.