Am utat să spun că mă fac rece ca sloiu și parcă mintea acelerează de la picioare simt o energie cum intr-ă toată în cap de jos în sus
Nu stiu ce sa zic... am intrat o data pe un astfel de site iar ceea ce am citit m a cutremurat
joca te putin in globul de cristal iar apoi uita te pe google cum sa ti l inchizi
eu nu prea cred in astea da ma rog
vezi sa nu nebunesti
Nu știu ce e, da e ciudat când intru în transă sau ce-o fi mă fac rece ca sloiu, parcă incep să apară tunele de energie cu cât stau mai mult cu ochii închiși cu atat apar așa ca energile obiecte și încep a deveni clare da slăbuț așa se văd
Imi place că parcă nu mai simt corpul și când țin ochii închișii merg parcă printr-un tunel așa cu viteză mare, respirația mi se reduce constant
Ti se pare doar. Ai citit literatura sau prea multe articole despre ocultism. Intr-un fel ai vrea sa fie asa. E doar un fel de autopacaleala. Daca chiar vrei sa scapi (de fapt nu e nimic de care trebuie sa scapi), incearca sa vezi ca esti un muritor de rand ca noi toti.
Na ca l am gasit in istoric, comentariile de pe aci le am citit eu
http://www.almeea.ro/......a-ochi/com
Nu te uita in nici un glob, fa ceva sa l inchizi
uita te la comentariile de la inceput
Nu cred ca mi-a iesit, asta zice altceva si toata pleava o sa creada total altceva si mesajul era altul, intelegi tu :))
https://www.youtube.com/watch?v=6RRZuqAfyx0
Pomii şi munţii au aură? Precum oamenii? Tu încerci cumva să atingi magia neagră?
Magia negră fac eu ritualuri și nu știu se pare că minte ta crede că vreau cum va să ating Magia neagră sunt energi aurele
Şi poţi cunoaşte oamenii, în funcţie de aură?
Ai întâlnit până acum pe cineva care să aibă aura neagră?
Pardon mănânc ce vreau și beau ce vreau, nu mâncăm la aceași masă, și nu acept să mănânc ceea ce mi se spune, Mănânc ceea ce am pofta.
Suferi de exprimare dezorganizata, ala iti zice de fumat si tu ii raspunzi ca manaci ce vrei tu.
Stiu dar e o intrebare adresata in alt sens si pana la urma cel in tereseza pe el ce fumez eu si cand sa ma opresc
Parerea mea este ca nu exista acest lucru despre care tu vorbesti. Este normal daca te uiti intens la un obiect ti se intipareste in minte