Ai urmarit serialul cu familia de Amish? Ei inca merg cu trasura in loc de masina, nu ai electricitate si se imbraca modest.
Degeaba iti iei tu un teelfon mai simplu, ca e nevoie de 2 in relatii si celalt tot cu ochii in telfon o sa fie, iar tu pe pereti Asta e trendul acum, va trece ca si alte mode.
Salut. Ideea suna bine. Eu de exemplu am un Huawei Mate 20 Pro (l-am prins la oferta, acum un an jumate, altfel nu imi schimbam telefonul vechi un J5 din 2015). Eu il folosesc strict pentru ce am nevoie, mai verific un mail, mai citesc un articol, mai fac una alta, dar in general nu petrec mai mult de 1-2 ore/zi pe telefon. Laptopul, am incetat sa il folosesc imediat dupa ce am terminat anii de facultate, in afara faptului ca il mai folosesc din cand in cand la job - pentru intocmit procese verbale si altele. Dar, da ai dreptate, am constatat si eu ca in ziua de azi tindem sa folosim telefoanele din ce in ce mai mult (in scopuri mai putin importante, si sa petrecem extrem de mult timp pe retelele de socializare. Tot timpul am preferat sa vorbesc cu persoanele face to face, dar uneori acest lucru este imposibil. Eu, cel putin iti recomand sa iti cumperi unul la pret acceptabil, sa ii poti folosi functiile lui in caz de ceva. La un pret modest gasesti telefoane ok, pentru strictul necesar.
freedeeejayradu întreabă: