Daca ai avut sentimente frumoase in vis e de bine daca ai simtit rau inseamna rau.Iti dau un singur exemplu. Fata mea in clsa a 5 a a avut un vis care se repeta des si nu stia s-o interpreteze adica nu am stiut s=o interpretam corect.Dar era de rau ca s-a simtit mereu f rau in visele respective.Se facea ca era inspital, si vroia sa iasa de acolo dar ceva mereu o tragea innapoi.Se repeta des acest vis.Ea a crezut ca inseamna ca trebuie sa fie doctorita, a incercat sa invete in acest sens dar si-a dat seama ca nu are vocatie.Am lasat balta si ea si eu visul acela si si-a urmat vocatia de a fi pr ofesoara de limbi.Dar din pacate in primul ei an de facultate a avut accident a fost calcata de o masina si piciorul sting i-a fost operat de patru ori umblind si acum la fizioterapie.Deci a scapat greu de spital.Eu mi-am adus aminte de visul ei si acum deja stiu ce a vrut sa ne zica visul dar ce sa facem de nu l-am stiut interpreta.In orice caz starile sufletesti ce ai simtit in vis daca erau de bine de bine o sa-ti fie in viata.
Eu l-am visat pe Kurt Cobain cântând în față bisericii și dacă nu știi Kurt e mort de 17 ani.
Deci visele n-au nici o relevanță, probabil l-am visat că am ascultat prea mult Nirvana în ziua aia, sau cine știe. Oricum nu-i nici de bine nici de rău, e doar un amărât de vis.
P.S. Am vsiat și că mor și n-am murit, visele nu-s reale, dude.
Este ceva foarte normal? Nu inteleg ce este asa anormal? Am avut si eu n-spe mii de vise ca ale tale.si cu Hitler.
Probabil ca ai o imaginatie bogata si de aceea ai ca-ai visat pe marele poet George Enescu.[sau] Deoarece ai citit mult despre el si dupa cum ai scris esti pasionat de el! Funda?
Ideea e urmnatoarea! il consider un vis neobisnuit deoarece nu asult Enescu si nici nu ma atras vreodata. Oricum multumesc tuturor pentru. raspunsuri!