| EL3M3NT2012 a întrebat:

Ati Auzit Ca Obama Presedintele Statelor Unite Se Ascunde In Buncarul Din Denever Pana pe 27 Septembrie 2011 Oare Ne Ascund ceva astia voi ce credeti eu nu cred asa ceva eu mai ma uit asa ca sa rad de ei cat de prostii sunt Uitati Stirea e pe Lovendal.Net va dau Link da eu nu cred in asa ceva poate ne ascund astia ceva de la NASA Oameni De Stinta sau Obama ne ascunde ceva zice ca Obama Se ascunde in Buncarul Din Denever Dau si Funda daca vreti Uitati Si Stirea Cu Obama Ce Se Ascunde In Buncarul Din Denevar Oare Ni Se Pregateste Ceva Apocaliptic In Ziua De Azi E Posibil Orice La Mintea Nebunilor;)) :)) =)) Dau Si Funda Daca Vreti? http://www.lovendal.net/......al-denver/

Răspuns Câştigător
| Bogdanux a răspuns:

Lovendal.net e un site de prostii, se bat cap in cap articolele.

4 răspunsuri:
| EL3M3NT2012 explică:

Ai Dreptate Bogdanux Ca e Site-u Plin Cu Prostii laughing rolling on the floor Si eu stiam laughing rolling on the floor Nu Mai Are Saracutul Lovendal Ce Sa faca si el laughing rolling on the floor Mai Pune Niste Articole Ca Sa Manipuleze Lumea Si El Putintel Si Sa mai Scoata Bani De pe Ele laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

Mai zapacit la ochi cu scrisul ăsta.
Si Eu Mi-Am AsCuNs CoAiElE iN BeCiUl CaSe-I Ca Sa PeRpEtUeZe SpEcIa UmAnA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca satelitul acela ce s-a prabusit nu a fost chiar satelit.nu se aude nimic,nici unde a cazut,nici in cate s-a desfacut, de parca a fost un coi intr-o galeata de apa. oare a fost? sau nu a fost? daca a fost, CE a fost?

| mihaibrasov a răspuns:

Lovendal e 10% adevar, restul inventii conspirationiste pe care le inghite oricine care are impresia ca secretele atat de bizare pot fi facute publice pe un site vizitat de mii de oameni lunar...
Obama se ascunde sa nu-l ploua laughing. Dar sub umbrela, nu in buncar.