| CrysisMD a întrebat:

Care este citatul vostru preferat? Va rog sa dați și numele autorului.

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

" Dacă Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic crezând în El, dar dacă El există și nu ai crezut, atunci ai pierdut totul.'' Blaise Pascal

20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

,,O singura catedrala valoreaza mai mult decat o suta de teologi capabili sa demonstreze existenta lui Dumnezeu prin logica.,,
Julian Patrick Barnes

| harciog a răspuns:

Hai,hai sus paharul.Trupa Datina.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

"Zambeste; maine va fi mai rau!" (Murphy)

| Klepto a răspuns:

@Baronul Rosu "The past is our definition. We may strive, with good reason, to escape it, or to escape what is bad in it, but we will escape it only by adding something better to it." Wendell Berry.Asta cand ma incearca nostalgia si nu am langa mine ceva de sorbit.

"Femeia este ca un tocator de carne, poti sa-i dai inima ta, n-o sa ti-o refuze, o sa ti-o toace si o sa-ti spuna ca nu este pe gustul lor si ca sunt vegetariene" Autor anonim care a realizat asta prea tarziu.Asta o am in minte cand mai vad o fata care-mi place si ma tenteaza s-o invit undeva.

| CoquineNoire a răspuns:

"Told her beauty is why God invented eyeballs, and her booty is why God invented my balls" - Kanye West.

| GodBlessYou a răspuns:

Ce mananci azi, nu manca si maine ( Spus de "EU" )

| Dean1996 a răspuns:

"There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say, 'Watch me!'
Este necunoscut autorul.

| AlexC a răspuns:

Asta e a mea: "Decat sa-mi spal hainele mai bine le dau cu parfum!"

| Filip23 a răspuns:

"Prins in capcana unor tesaturi de iluzii, de-abia am aflat o cale de scapare; oare ati voi sa scap acest prilej? " Nicolae Velimirovici. Si tot de la el: Nu va vindeti comoara, caci lumea nu o poate plati!

| Fineness a răspuns:

,,Nu prefera frumusetea care este in zadar, ci prefera caracterul care este atat de rar'' big grin Nu stiu numele autorului!

| alex9109 a răspuns:

Femeia este muzica ratacita in carne.

Emil Cioran

| picolini a răspuns:

''M-am simţit rănită când i-am pierdut pe bărbaţii de care m-am îndrăgostit. Astăzi sunt convinsă de faptul că nimeni nu pierde pe nimeni, fiindcă nimeni nu posedă pe nimeni. Asta e adevărata experienţă a libertăţii: să ai lucrul cel mai important din lume, fără a-l poseda.'' Paulo Coelho

| ankahra4m a răspuns:

Buna. Acesta este citatul meu preferat: " Viata nu iarta slabiciunea. " - Adolf Hitler. O zi buna sa ai.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

"where is a will, there is a way" nu stiu numele autorului din pacate, am cautat.Mi l-a zis cineva si de atunci il"port"cu mine.

| A3tius a răspuns:

"Cine-au îndragit strainii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia. "

"Diona"- Mihai Eminescu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"don't let the cockpit in the hands of a novice, for the sake of earth freedom" أسامة بن لادن

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Victore? victoreeeeee? fara poezie, viata e pustiu.

| Crystynyk1 a răspuns:

''Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a ajunge la el''Michelangelo

| FlorinnD a răspuns:

Cam tarziu cu postul meu happy
Prov 4; 23
"Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii."

| BlueGlasses a răspuns:

Am multe citate preferate.Dar ai cerut numai unul.
Momentan imi place mult:
"Cu cat te inalti mai mult cu atat pari mai mic in ochii celor care nu stiu sa zboare"(F.Nietzsche)

Întrebări similare