| DarkOfNight a întrebat:

Salut TPU,ce credeti ca este dupa moarte? ( fara aberatii iad,rai,dumnezeu ca nu vreau ) vreau stiintific,eu as crede ca noi ne renastem,evident fara a stii ca am mai trait o viata, sau ca ar exista un portal intre lumea noastra si alta, voi ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

De ce fara a sti ca am mai trait? daca poti concepe idea de a renaste, poti sa renasti constient ca ai mai trait o viata;
stiintific -> http://www.youtube.com/watch?v=UggkRUmKs-w - Solar Revolution

| Inferno a răspuns:

Stiintific,dragul meu, raspunsul este marcat de sobrietatea dezolarii.

| Narcis2007 a răspuns:

Dupa moarte nu e nimic...e ca si inainte de nastere

| Biggiesan a răspuns:

Ce-ar putea fi inainte de viata?!

| RAY a răspuns:

Stiinta nu se ocupa cu viata de dupa ea se ocupa cu viata asta,stiintific nu exista nici o dovada nici macar una singura ca exista ceva dincolo de moarte,gandeste ca sunt multi care au bagat milioane,miliarde sa afle si sau facut studi s-a aflat ca e o lumina cauzata de neuroni care se sting se stie ce simnturi mor, ce se intampla cand mori,corpul se descompune etc dar ca exista ceva dincolo, omul mereu ignora cea ce nu-i convine dand creazare celor ce i convine ca de exemplu viata de zi cu zi avem speranta ca vom trai mai bine o credinta,daca nu am avea nu am putea trai, traim din fantezi, credem in fantezi mai ales ca chesti de genu sunt inlocuite de creier care nu poate sa creada ca nimic nu-i dupa moarte, nu ne vine sa credem asa ceva, daca o fi daca vom afla cu toti, important este sa traim viata asta si sa avem ce ne dorim sa ne iubim intre noi si sa nu facem rau da vezi omul e rau lasa doar venin in urma lui, nb

| Radu284 a răspuns (pentru RAY):

"miliarde sa afle si sau facut studi s-a aflat ca e o lumina cauzata de neuroni care se sting se stie ce simnturi mor"

As vrea sa vad si eu studiile alea happy

| RAY a răspuns (pentru Radu284):

Atunci e pacat daca nu s-a bagat bine ca in fiecare zi se baga miliarde in bombe atomice

| Mădă0611 a răspuns:

Salut!
Pentru a renaste, ar trebui sa existe suflet, si nu exista, asa ca dupa moarte, pentru ca si creierul o sa moara, toate informatiile din el o sa se stearga.

| sublime89 a răspuns:

Dupa moarte nu este nimic, decat o stare de inconstienta fara sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intuitia iti functioneaza foarte bine.
Stii deja raspunsurile, tu cauti doar confirmarea.
Daca astepti ca stiinta sa-ti confirme ce altii au afirmat acum 6000 de ani mai ai de asteptat.

| Vi003 a răspuns:

Cine stie? Doar se presupune... Cred ca cea mai mare dezamagire a mea ar fi sa constat ca Dincolo nu-i nimic din ce-am crezut ca e.