1. Eu cred ca da
2. Nu prea e studiata ca nu avem cum. Singurul "stiudiu" este un exercitiu statistic numit paradoxul fermi.
3. Posibil sa fie carti, dar nu o sa iti zica nimic folositor, teoria paradoxului de mai sus o sa iti spuna cam tot ce stim despre posibilitatea existentei lor.
Buna! Da, cred ca sunt sanse se existe diverse forme de viata pe alte planete. Poti sa studiezi subiectul citind articole pe nature.com si phys.org
Da, e studiata. Un search pe Google iti ofera sute de informatii. Sunt interviuri pe Youtube cu persoane de specialitate, oameni competenti care studiaza asta de-o viata si discuta despre subiectul asta.
Nici de microbi, virusi nu scrie, desi nu exista?
Microbii, virusii au facut parte din lucrarile de creare sau de amenajare a Pamantului dupa crearea cerului si a Pamantului ca obiect cosmic. Meteoritii cazuti din spatiu s-au contaminat cu microorganisme sau cu ADN la intrarea in amosfera terestra si nicidecum nu au adus din spatiu cosmic ADN sau parti de ARN.
Esti fenomen steregoi
Aaa da. Si pământul e plat, noi suntem în centrul universului, soarele debutează în jurul nostru și toate astea de evul mediu. Toată lumea este o conspirație, virusul asta e un pretext ca sa ne vaccinam si sa ne bage un cip cu care sa ne controleze prin 5G. Asa ca te rog frumos.
Ai idei preconcepute. Pune mana si citeste Biblia.
Am citit-o frate. Si e doar o carte scrisă de oameni pentru oameni. Nu are nici o legătură cu Dumnezeu.
Mai citeste-o inca o data. Poate te prinzi.
stefaniastefi întreabă: