| Soare_Diana_1986 a întrebat:

doresc sa pun o intreabare. De ceva timp din cand in cand tremur incontrolabil si vreau sa stiu daca poate fii o problema sau o boala. Mentionez ca am doar 12 ani.M-am gandit ca poate fii parkinson dar am auzit ca se poate face doar de la o anumita varsta. Cine crede ca imi poate raspunde il astept.
P.S.:Nu stiu daca am ales categoria corecta si daca nu va rog sa ma scuzati!

Răspuns Câştigător
| Jo17 a răspuns:

Cred ca iti lipseste calciu sau magneziu sau ceva. Nu cred ca ai Parkinson ca asta se intampla numai la oameni mai mari. Mergi sa te consulte un medic sa vada ce vitamine iti lipsesc.

4 răspunsuri:
| atianin a răspuns:

Mergi la doctorul de famie.In acelasi timp informeazati parintii.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i mamie sa te duca la medic sa nu fie o problema neurologica! Depistata din timp si tratat, se poate vindeca!

| Donsavas a răspuns:

Poate fi o vorba de o afecțiune neurologica, de o boala psihica sau de o deficienta de vitamine și minerale esențiale. Parkinson, dacă ar fi fost, cu greu scriai acest text corect.

| credeintine a răspuns:

Buna! In primul rand trebuie sa vezi daca ai schimbat ceva din stilul de viata. In al doilea rand cam de cand ti-a aparut tremuratul si in ce situatii apare dar si cum se opreste.
Ma gandesc la doua cauze lipsa de mageneziu sau scaderea glicemiei. Alte manifestari pe langa tremurat nu mai ai?
Vorbeste si cu parintii iar daca ei considera ca e mai grav o vizita la medicul de familie nu ar strica. Sanatate!