| Alexandru_4187 a întrebat:

ma cheama Alexandru, am paisprezece ani si sunt clasa a 8-a.
Nu am fost pentru un timp indelungat la scoala si acum nu stiu ce sa fac, mai sunt doua luni iar eu am grave probleme cu profesoara de mate, plus ca nu vorbeste cu mine de nici-un fel, ajutati-ma va rog, sunt in pragul disperarii.

Răspuns Câştigător
| CrazyTeenager a răspuns:

Deci ai probleme din cauza faptului ca nu ai frecventat scoala, o perioada indelungata, cu absentele in primul rand si pe urma cu profesoara de matematica ( mereu profesorii de matematica sunt cei mai severi ), iti recomand sa fii prezent la orele ei cat mai des, nu e nevoie neaparat sa raspunzi sau sa iti faci tema, faci si tu uz de prezenta, atat doreste profesoara respectiva de la tine, te va promova, stai fara grija, apropo fii atent si la restul materiilor.

5 răspunsuri:
| LoGaS a răspuns:

Ti-as recomanda niste ore de meditatie.probabil ca nu ai note sau ai o situatie destul de nasoala.deci spune-i lu mami sa-i dea banuti sa faci meditatie sa poti fi si tu la zi cu materia.pentru ca altfel nu ai nici o sansa.

| andreiandre a răspuns:

E simplu du-te la scoala si dati silinta sa vada profi ca te-ai schimbat.Am fost in aceeasi sitoatie ca tine. Daca iti dai silinta si vad profi ca ti-o dai te trec. Iti dau 5 de trecere

| mihaibrasov a răspuns:

Cu profesoara ai probleme sau cu matematica? Daca esti in situatie de corigenta pune mana pe carte si invata matematica. Nu e atat de imposibila, dar trebuie sa depui un minim efort. Mai ai timp, dar trebuie, eventual, sa sacrifici vacanta asta. Daca n-ai bani de meditatii te mai pot ajuta eu la mihaidinbrasov@yahoo.com. Succes

| Alexandru_4187 explică:

Multumesc pentru toate sfaturiile, apropo Mihai te-am adaugat, poate ma poti ajuta cu cate putin. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma baiete, nu tu ai probleme cu ea, ci ea cu tine. dansa a fost la scoala.TU nu ai fost.profesoara nu vine la clasa, pentru a vorbi cu cineva anume.ea vine pentru toata clasa. timp indelungat zici? pai cat? tot anul? parintii tai stiu? discuta cu ei.